Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 25-31 ianuarie

iulia.statie
February 1, 2021 15:57 PM

O nouă săptămână spumoasă a trecut, iar vedetele noastre ne-au oferit multe anunțuri interesante. Cum rețelele de socializare au devenit terenul de joacă al persoanelor publice, iar acestea își dezvăluie câte puțin din viața de zi cu zi, iată ce a fost interesant pe Instagram în ultimele zile:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 25-31 ianuarie

Lumea modei a fost destul de ocupată în ultima vreme, ținând cont că a avut loc Paris Fashion Week. Prezentarea Fendi i-a surprins pe fani în totalitate, iar apariția actriței Demi Moore pe podium a șocat internauții. Aceasta a părut total schimbată, iar mai mulți fani s-au întrebat dacă a recurs la operații estetice pentru că părea extrem de diferită față de anul trecut.

Kelly Rowland și soțul ei, Tim Weatherspoon, au devenit părinți pentru a doua oară și trăiesc cele mai frumoase clipe! Vedeta a adus pe lume un băiețel, ce a primit numele de Noah Jon. Aceasta a făcut frumoasele vești publice printr-o postare pe Instagram, unde bebelușul apare alături de fratele lui mai mare, Titan Jewell, în vârstă de 6 ani. „În ziua 21, anul 2021, secolul 21, Noah Jon Weatherspoon ne-a salutat. Suntem foarte fericiți.”, a scris cântăreața.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland)

Pamela Anderson s-a căsătorit în mare secret cu bodyguard-ul ei, Dan Hayhurts. După ce internauții au aflat de ceremonia extrem de discretă, actrița din Baywatch a mai făcut un anunț șocant. Deși era destul de activă pe social media, Pamela a decis să renunțe la Instagram, Twitter și Facebook, făcând o postare unde le explica motivele fanilor pentru care a luat această decizie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pamela Anderson ? (@pamelaanderson)

Ella Emhoff este gata să cucerească lumea modei! Fiica vitregă a primei femei ce a ocupat funcția de vicepreședinte în istoria Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, a semnat un contract cu agenția IMG Models. Emhoff a captat interesul tuturor după ce a fost văzută la ziua inaugurării noului președinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, purtând o haină Miu Miu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IMG Models Worldwide (@imgmodels)