Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 27 iulie-2 august

iulia.statie
August 3, 2020 18:30 PM

Evenimentele din lumea mondenă de săptămâna trecută au fost destul de interesante, mai ales că vedetele nu pierd niciun moment din a ne da câte o veste emoționantă sau a pipera internetul cu un scandal pregnant. Dacă ești curioasă să vezi ce au făcut celebritățile tale favorite, iată ce a fost interesant pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 27 iulie-2 august

Adele și-a surprins fanii și a decis să posteze o fotografie în care își pune în evidență noua siluetă. Vedeta a slăbit foarte mult și a adoptat un stil de viață sănătos pentru a face o schimbare și suntem sigure că este extrem de mulțumită de rezultatele obținute!

Sophie Turner a născut în secret! După ce ea și proaspătul tătic, Joe Jonas, au ținut sarcina secretă până ce burtica vedetei nu mai putea să fie ascunsă, aceștia și-au dorit să fie extrem de discreți cu privire la nașterea micuței lor, fără a oferi detalii despre emoționantul eveniment.

Beyonce și-a lansat albumul vizual, numit Black is King, un proiect ce a început încă de la pelicula Disney ‚The Lion King’, unde vedeta a participat atât ca fiind vocea unuia dintre personajele principale, cât și cu melodii de pe sountrack. Totul a fost filmat în mai multe locații și prezintă câteva versuri emoționante și aluzii culturale, explorând atât temele din The Lion King în prima parte, cât și examinând experiența oamenilor de culoare din America din zilele noastre în a doua parte.

 

View this post on Instagram

 

link in bio

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

După ce tot internetul a prezis un divorț între ea și Kanye West, iar artistul și-a cerut scuze public față de soția lui, vedeta le-a făcut tuturor o surpriză. Pe lângă faptul că a postat fotografii de la nunta ei cu rapperul, aceasta a decis să își dedice ultimele postări familiei, demostrând că se axează pe creșterea copiilor săi, dar și pe legăturile strânse cu rudele ei.