Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 29 martie-4 aprilie

iulia.statie
April 5, 2021 18:04 PM

O nouă săptămână plină a trecut! Cum vremea se îmbunătățește, observăm că starurile încep să îmbrățișeze tendințele de primăvară, dar și să facă multe anunțuri inedite pentru fani. Dacă vrei să vezi cum și-au petrecut celebritățile tale favorite ultimele zile, iată ce a fost interesant pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 29 martie-4 aprilie

Începem seria dezvăluirilor de pe Instagram cu o veste tristă. Rege-Jean Page, starul ce îl portretizează pe Ducele de Hastings în cunoscutul serial de pe Netflix numit ‘Bridgerton’ a dezvăluit că nu va mai participa la al doilea sezon. Vestea a venit ca un trăznet pentru fanii ce l-au îndrăznit pe actor încă de la prima apariție. Nu se știe încă ce se va întâmpla cu personajul său, deși Phoebe Dynevor, ce o joacă pe Daphne Bridgerton, va rămâne în producție.

Cum a fost sărbătorit Paștele Catolic, Familia Regală Britanică a decis să dezvăluie o fotografie inedită cu Regina Elisabeta și Prințul Charles. Deși aceștia au fost lipsiți de evenimentele publice, admiratorii Monarhului s-au bucurat nespus de această poză făcută în grădinile înflorite de la Frogmore, iar zâmbetul Reginei este unul molipsitor, semn că se bucură pentru că poate să petreacă timp cu fiul său.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Jason Derulo va deveni tătic! După puțin timp după ce el și iubita lui, Jena Frumes, au anunțat că vor deveni părinți, aceștia au dezvăluit și sexul bebelușului printr-un videoclip emoționant. Ei așteaptă un băiețel! Fanii au aflat sexul bebelușului după culoarea pe care o aveau artificiile ce au fost lansate în timp ce se aflau la resort-ul Baha Mar din Bahamas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Derulo (@jasonderulo)

Kylie Jenner i-a organizat fiicei sale o activitate perfectă pentru vârsta ei. Micuța a adunat într-un coș toate surprizele ascunse de mama sa, îmbrăcată într-o rochie galbenă, diafană. Nelipsit a fost și iepurașul de Paște ce a putut să o bucure pe micuța Stormi, iar pachetele pe care mezina familiei Kardashian le-a pregătit au fost și ele dezvăluite fanilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)