Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 3-9 august

iulia.statie
August 10, 2020 15:00 PM

Luna august este cea mai iubită lună din sezonul călduros, așa că vedetele ne surprind în fiecare zi cu diferite evenimente inedite din viața lor. Dacă ești curioasă să vezi ce au făcut celebritățile tale în ultima săptămână, iată ce a fost interesant pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 3-9 august

Meghan Markle a împlinit 39 de ani! Deși această zi de naștere a găsit-o departe de Familia Regală pentru prima oară încă din 2018, aceștia i-au urat în stilul caracteristic un călduros ‘la mulți ani’ pe social media, postând fotografii inedite cu Ducesa.

Megan Fox a postat prima fotografie pe Instagram cu noul iubit! Deși vedeta abia a ieșit din mariajul cu Brian Austin Green, ce a durat 10 ani, aceasta nu se teme să dezvăluie cât este de îndrăgostită, mai ales că descrierea folosită a fost una extrem de sugestivă: „Cel mai frumos băiat…inima mea îți aparține”

 

View this post on Instagram

 

Achingly Beautiful Boy… My heart is yours ?♥️?

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Răspunsul lui Brian Austin Green a venit la doar câteva ore. Pentru că fosta soție a postat o fotografie cu noul partener, starul a decis să posteze mai multe poze cu micuții săi, folosind aceeași descriere, demonstrând că faptul că Megan s-a afișat cu noul iubit nu i-a picat foarte bine: „Cei mai frumoși băieți…inima mea vă aparține”

 

View this post on Instagram

 

Achingly beautiful boys…… My heart is yours

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au botezat! Pentru că religia a jucat mereu un rol important în relația lor, aceștia și-au dorit să trăiască evenimentul emoționant împreună, ca soț și soție. Pentru a marca ocazia specială, cântărețul a dezvăluit mai multe fotografii în care apare alături de frumoasa lui soție. „Acesta a fost unul dintre cele mai speciale momente din viața mea. Ne-am mărturisit dragostea și încrederea în Iisus public, alături de prieteni și familie.”, a scris artistul pe Instagram.