Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 31 august-6 septembrie

iulia.statie
September 7, 2020 18:49 PM

Am intrat oficial în sezonul răcoros, dar celebritățile noastre nu renunță așa de ușor la vară. Am avut o săptămână plină, ținând cont că ne-am bucurat de anunțuri surprinzătoare, emoționante, dar și de premiile VMA și Festivalul de film de la Veneția. Iată ce a fost interesant pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 31 august-6 septembrie

Meghan Markle și Prințul Harry au ales să îi onoreze amintirea Prințesei Diana plantând flori de nu mă uita, ce erau preferatele acesteia, cu micuții de la Preschool Learning Center din Los Angeles. S-au împlinit 23 de ani pe 31 iulie de când am pierdut-o pe Prințesă într-un accident tragic în Paris. Mai mult, Ducii au ascultat muzică și le-au citit mai multe cărți micuților, ceea ce sună perfect pentru a îi onora memoria Dianei.

 

View this post on Instagram

 

The children of our Preschool Learning Center got a wonderful surprise when The Duke and Duchess of Sussex visited yesterday! ❤️ In addition to helping the children replant the Preschool Learning Center’s garden, they spent time with them, sharing their appreciation for nature and helping to instill the importance of healthy eating. We truly appreciate their time and care for our students. 🌱 For more than 100 years, @assistanceleagueoflosangeles has been providing early education services to children in need. Our nationally-accredited preschool instructs 40 students from low-income L.A. families. #AssistLA100 #AssistLAtogether #dukeandduchess #dukeandduchessofsussex #harryandmeghan #LosAngeles #VolunteerLA Photos by @msayles

A post shared by Assistance League of LA (@assistanceleagueoflosangeles) on

Mădălina Ghenea a avut o apariție fără de cusur la Festivalul de film de la Veneția. Aceasta a îmbrăcat o rochie roșie, decupată, glittery, semnată Zuhair Murad. Pentru a adăuga mai multă strălucire, frumoasa româncă și-a accesorizat ținuta cu bijuterii în aceeași nuanță.

Gigi Hadid a postat mai multe fotografii cu burtica de gravidă! Ținând cont că modelul a ținut multe detalii ascunse privind sarcina, fanii s-au bucurat enorm pentru acest shooting foto. Mai mult, ea a dezvăluit că este însărcinată în 33 de săptămâni, deci nu mai durează mult și îl vom cunoaște pe bebeluș!

 

View this post on Instagram

 

a few more from 7.26 🧚

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Dwayne Johnson a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că a fost testat pozitiv cu coronavirus, la fel ca și soția și fiicele sale: „Prioritatea mea numărul 1 a fost mereu să îmi protejez familia, să îmi protejez copiii, pe care îi iubesc. Mi-aș fi dorit să fiu numai eu testat pozitiv, dar nu a fost așa. Toată familia mea a fost diagnosticată. Acest lucru s-a simțit ca o lovitură puternică în stomac.” La câteva zile de la anunțul său, presa de peste oceane anunța că un alt actor faimos, Robert Pattinson, a luat acest virus, iar filmările pentru pelicula ‘Batman’ au fost oprite.