Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 4-10 ianuarie

iulia.statie
January 11, 2021 16:11 PM

Anul 2021 ne-a adus multe evenimente fericite, pline de speranță, dar și unele momente triste. Putem spune deja că o să avem un an plin, așa că dacă vrei să vezi ce au făcut vedetele tale favorite în ultima săptămână, iată ce a fost interesant pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 4-10 ianuarie

Emma Stone va deveni mămică! După ce publicația Daily Mail a publicat câteva fotografii cu actrița alături de soțul ei, Dave McCary, ce lucrează pentru Saturday Night Live, în timp ce se plimbau prin Los Angeles, iar burtica de gravidă era vizibilă, o sursă a confirmat zvonurile așteptate de fani: „Emma este însărcinată și adoră mariajul!”

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru a treia oară! Vedeta a dezvăluit veștile emoționante și a povestit că ea și partenerul ei își doreau foarte mult un al treilea bebeluș în familia lor superbă. Adela a făcut primele dezvăluiri în emisiunea pe care o prezintă alături de Cove, ‘Vorbește lumea’, iar în locul ei a venit Lora, pentru ca aceasta să nu se expună la anumite pericole.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Fanii ce așteptau cu sufletul la gură continuarea faimosului serial ‚Sex and the City’ se pot bucura în sfârșit, pentru că trei dintre actrițele principale, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker și Kristin Davis au confirmat că se întorc pe micile ecrane. „Nu m-am putut abține să nu mă întreb…unde sunt ele acum?”, a scris Sarah Jessica Parker pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Kate Middleton a împlinit 39 de ani sâmbătă, pe 9 ianuarie, iar aceasta și-a petrecut ziua de naștere extrem de diferit față de alți ani. Cu toate acestea, așa cum ne-am obișnuit, am putut să ne bucurăm de o fotografie inedită cu Ducesa postată pe contul oficial al familiei de Instagram, iar mesajul transmis făcea referire la greutățile întâlnite în pandemia de coronavirus.