Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 6-12 iulie

iulia.statie
July 13, 2020 17:45 PM

Am avut o săptămână furtunoasă și nu ne referim la vremea ploioasă de afară. Zilele trecute au fost pline de despărțiri, pierderi dureroase, zile de naștere, aniversări, declarații inedite și colecții de modă, așa că toată lumea probabil abia așteaptă să vadă ce se întâmplă cu celebritățile noastre favorite. Iată ce a fost interesant în ultima săptămână pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 6-12 iulie

Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Angela Similea și-au sărbătorit zilele de naștere! Cele mai iubite artiste din România sunt născute în aceeași zi, așa că noi nu am putut să ne abținem din a le ura un la mulți ani călduros unora dintre cele mai deosebite femei pe care scena românească le-a cunoscut.

Actrița Naya Rivera a dispărut. Fiul acesteia a fost găsit singur pe o barcă închiriată de mama sa, la doar câteva ore după ce aceștia au decis să facă o plimbare. Autoritățile continuă operațiunile privind găsirea cunoscutei vedete din Glee, iar vedetele și familia sa trec prin clipe extrem de dureroase.

 

View this post on Instagram

 

just the two of us

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au botezat fetița, pe micuța Katia. Evenimentul a fost unul restrâns, ținând cont de măsurile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus, iar modelul a strălucit într-o salopetă albă, asortându-se cu fetița ei, îmbrăcată într-o rochie de prințesă.

 

View this post on Instagram

 

Baptism ❤️ #ourdaughter

A post shared by Gina Chirila (@ginachirila) on

La fel ca și alte case de modă, Chanel și-a dezvăluit colecția haute couture, o combinație între eleganță și stilul punk, unde Virginie Viard s-a inspirat din viața socială extravagantă și tumultoasă a regretatului designer Karl Lagerfeld.