Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 7-13 septembrie

iulia.statie
September 14, 2020 16:45 PM

Iată că toamna ne aduce o normalitate schimbată, totuși, putem vedea că lumea deja se pregătește să se întoarcă la evenimentele de zi cu zi, dar și la cele de pe covorul roșu. Am avut o săptămână plină, condimentată cu Festivalul de Film de la Veneția și anunțuri spumoase. Iată ce a fost interesant pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 7-13 septembrie

Jennifer Garner a stârnit multe controverse printr-o nouă postare pe Instagram, iar fanii s-au întrebat imediat dacă actrița așteaptă din nou un bebeluș. Totuși, un admirator și-a făcut curaj și a întrebat-o dacă este din nou însărcinată, iar răspunsul nu a întârziat să apară. „Am 48 de ani, trei copii sănătoși și nu sunt și nu voi mai fi niciodată însărcinată. Putem lăsa pentru totdeauna aceste zvonuri deoparte. M-am îngrășat de la Covid-19? Posibil. Dar aceasta este cu totul altă poveste.”, a explicat actrița.

Este finalul unei ere din televiziune. Kim Kardashian a făcut un anunț trist pe Instagram, dezvăluind că emisiunea faimoasă, ‘Keeping Up With The Kardashians’ a ajuns la final după mai bine de 20 de sezoane. Vedeta a decis să posteze posterul promoțional de la promovarea primului show, imagine la care a scris un mesaj emoționant pentru fani despre ce a însemnat acest show pentru ea și pentru familia ei.

 

View this post on Instagram

 

To our amazing fans – It is with heavy hearts that we’ve made the difficult decision as a family to say goodbye to Keeping Up with the Kardashians. After what will be 14 years, 20 seasons, hundreds of episodes and numerous spin-off shows, we are beyond grateful to all of you who’ve watched us for all of these years – through the good times, the bad times, the happiness, the tears, and the many relationships and children. We’ll forever cherish the wonderful memories and countless people we’ve met along the way. Thank you to the thousands of individuals and businesses that have been a part of this experience and, most importantly, a very special thank you to Ryan Seacrest for believing in us, E! for being our partner, and our production team at Bunim/Murray, who’ve spent countless hours documenting our lives. Our last season will air early next year in 2021. Without Keeping Up with The Kardashians, I wouldn’t be where I am today. I am so incredibly grateful to everyone who has watched and supported me and my family these past 14 incredible years. This show made us who we are and I will be forever in debt to everyone who played a role in shaping our careers and changing our lives forever. With Love and Gratitude, Kim

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

David Harbour, cunoscut din serialul Stranger Things, și cântăreața Lily Allen s-au căsătorit la Las Vegas într-o ceremonie restrânsă, artista devenind cea mai cool mireasă modernă, optând pentru o rochie scurtă. Aceștia formează un cuplu de aproximativ un an.

 

View this post on Instagram

 

❤️❤️❤️

A post shared by Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) on

În ultima săptămână ne-am bucurat din nou de un eveniment de pe covorul roșu, anume Festivalul de Film de la Veneția, ce ne-a oferit un preview cu privire la cum se vor desfășura de acum încolo toate ceremoniile. Vedetele au purtat măști, regulile de distanțare au fost respectate, iar strălucirea a existat din plin, bucurându-ne de cele mai frumoase ținute.