Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 8-14 iunie

iulia.statie
June 15, 2020 16:21 PM

În luna iunie, observăm o normalitate ce tinde să revină spre ceea ce știam, însă, acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să fim precauți în timp ce ne bucurăm de rutina noastră ce revine încet și de micile plăceri, cum ar fi serile cu fetele. Nici vedetele noastre nu se lasă mai prejos, căci, încearcă să fie active în tot ce se întâmplă și în același timp să își sărbătorească momentele inedite alături de fanii de pe social media. Dacă ești curioasă să vezi ce au făcut celebritățile tale preferate, iată ce a fost interesant în ultima săptămână pe Instagram!

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 8-14 mai

Prințul Philip a împlinit 99 de ani, iar cu această ocazie, el și aleasa lui, Regina Elisabeta, au dezvăluit o fotografie în care apar amândoi. Aceștia formează un cuplu extrem de longeviv și de admirat, iar Prințul Philip și-a câștigat simpatia fanilor destul de repede, ceea ce înseamnă că urările de ‘la mulți ani’ nu au încetat să apară.

Nici Regina Elisabeta nu a fost uitată. Deși Monarhul este născut pe 21 aprilie, aceasta trebuia sărbătorită oficial printr-o paradă numită ‘Trooping the Colour’, însă, din cauza pandemiei, nu a mai putut fi organizată. În acest weekend, Regina a fost sărbătorită printr-o ceremonie restrânsă și discretă, de care s-a bucurat din plin de la Castelul Windsor.

Kanye West a împlinit 43 de ani, iar pe lângă faptul că a petrecut timp cu familia sa, Kim Kardashian a ținut să îl sărbătorească și pe rețelele de socializare. Aceasta a postat două fotografii în care apar împreună și și-a numit partenerul ‘Regele meu’.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday to my King

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Lidia Buble a împlinit 27 de ani, iar vedeta a sărbătorit alături de cele mai apropiate prietene ale sale. O altă veste uriașă ce o are ca protagonistă a fost despărțirea dintre ea și Răzvan Simion, ce a șocat pe toată lumea. Prezentatorul TV a confirmat separarea printr-un mesaj pe social media.