Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 9-15 noiembrie

iulia.statie
November 16, 2020 16:10 PM

Deși temperaturile deja sunt foarte scăzute și începem să nu ne mai vedem fără foarte multe haine pe noi, iar paltoanele devin un must have, celebritățile noastre nu se lasă și ne încântă cu evenimente și diferite anunțuri cu privire la viața lor personală. Iată ce a fost interesant pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 9-15 noiembrie

Emily in Paris se întoarce și este oficial! Serialul Netflix ce se axează pe un director de marketing ce ajunge în Franța fără să știe un cuvânt de franceză tocmai va primi un al doilea sezon. „Doi e mai bine ca unu! Sunt extrem de încântată (spre disperarea Sylviei) să anunț că Emily in Paris se va întoarce pentru sezonul doi! Vă mulțumesc tuturor pentru dragoste și sprijin și sper să fiți la fel de entuziasmați ca noi!”, a scris vedeta seriei pe Instagram.

Emma Roberts va deveni mămică pentru prima oară și face furori! Actrița, ce așteaptă un băiețel, a apărut pe coperta revistei Cosmopolitan îmbrăcată extrem de senzual, pentru a pune accentul pe burtica de gravidă și a dezvălui că arată extraordinar de bine. „Încă de când eram mică, voiam să am un copil. Când eram copil, mă rugam de mama să mai aibă un bebeluș. În ziua în care a adus-o pe sora mea de la spital, îmi amintesc cum o țineam, îmi doream să o schimb și să mă joc cu ea.”, a dezvăluit ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Avem o nouă concurentă ‘Bravo, ai stil! Celebrities’!  După ce a fost eliminată Emy Alupei, fanii show-ului se bucură de o altă vedetă ce intră în bătălia pentru titlul de cea mai stilată femeie. Xonia este ultima concurentă ce va intra în această competiție, iar aceasta a acceptat bucuroasă provocarea, dorindu-și să își dovedească abilitățile stilistice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Xonia (@xonia)

Harry Styles este noul star de pe coperta Vogue pentru decembrie, iar acesta îmbracă mai multe ținute, printre care și o rochie de seară, demonstrând că trece, din nou, peste barierele vestimentare, făcând loc unor propuneri extrem de cool. Trebuie să spunem că look-urile afișate nu ne surprind, pentru că artistul niciodată nu s-a temut de riscuri din punct de vedere vestimentar, iar în ultimul an a uitat de conceptele masculin și feminin, îmbrăcându-se așa cum și-a dorit și transmițând, în același timp, multă emoție.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @harrystyles