Fashion

#Instaweek - Noutăţile ultimei săptămâni, în imagini

irina.letitia
March 4, 2019 14:21 PM

O altă săptămână plină de evenimente s-a încheiat, iar noi îţi vom arăta care au fost cele mai interesante postări ale ultimelor zile, pe Instagram!

Pe plan internaţional, săptămâna modei de la Paris a ţinut prima pagină a ştirilor! Unele dintre cele mai aşteptate show-uri de modă s-au desfăşurat zilele acestea în capitala franceză a modei!

Isabel Marant

Karlie Kloss a defilat pentru brandul Off White, sub direcţia artistică a lui Virgil Abloh

Unul dintre cele mai captivante momente ale Paris Fashion Week a fost prezentarea Tommy Hilfiger, care a colaborat de această dată cu artista Zendaya! Show-ul a fost un spectacol propriu-zis, reunind adevărate personalităţi ale epocii disco: Grace Jones, Pat Cleveland!

Nici noua colecţie Saint Laurent nu a dezamăgit audienţa! Hainele neon, prezentare într-un ambient întunecat, susţinut de un joc de lumini, au trasat un nou trend puternic pentru moda sezonului de toamnă/iarnă 2019!

Motto-ul show-ului Valentino a fost dragostea, ca manifest, motiv de celebrare şi menită să fie purtată, sub forma unor piese vestimentare cu adevărat emoţionante!

Balmain a prezentat o colecţie puternică, atât vizual, cât şi ca mesaj. Designerul Oliver Rousteing a declarat despre aceasta: „Această colecţie are la bază curajul autentic, fresh, pe nevoia de control şi de acţiuni îndrăzneţe

Pe plan local, săptămâna ce tocmai s-a încheiat a venit la pachet cu o serie de evenimente fericite şi veşti surpriză!

Valentina Pelinel a devenit mămică pentru a doua oară! Frumoasa blondă şi-a adus pe lume gemenele, în urmă cu doar câteva zile!

View this post on Instagram

❤❤❤? #Indira #Rania

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Actriţa Catrinel (Menghia) Marlon a devenit la rândul său mămică, la începutul săptămânii trecute! Frumoasa româncă şi-a încântat deja fanii cu câteva imagini cu micuţa, pe care o cheamă Caroline Léon Di Lodovico!

O altă mămică se pregăteşte să îşi întâmpine cel de-al doilea copil! Andreea Bălan se bucură de ultimele zile de sarcină, în aşteptarea fiicei sale!

O altă veste emoţionantă, ce vine din partea prezentatoarei tv, Alessandra Stoicescu! Aceasta este însărcinată şi a anunţat fericitul moment printr-o postare pe Instagram!