Fashion

#Instaweek - Topul postărilor pe Instagram în săptămâna 9-15 septembrie

irina.letitia
September 16, 2019 12:58 PM

Luna septembrie înseamnă întoarcerea la activitate, iar acest lucru s-a simțit pe toate planurile în ultimele două săptămâni. Atât în lumea modei, cât și în showbiz în general, ultimele zile au fost extrem de intense, iar împreună vom recapitula principalele evenimente ale perioadei 9-15 septembrie.

#Instaweek – Topul postărilor pe Instagram în săptămâna 9-15 septembrie

Vom începe cu o știre despre ducesa de Sussex, care a revenit la îndatoririle sale regale, după nașterea micuțului Archie. Zilele trecute, Meghan Markle a participat la inaugurarea unei colecții capsulă de haine, Smart Works. Aceasta are un scop caritabil și își dorește să ajute femeile șomere să reintre pe piața muncii. Ducesa a arătat excelent, îmbrăcată într-o ținută sobră, simplă!

Rihanna a fost vedeta incontestabilă a săptămânii modei de la New York! Cântăreața și-a prezentat noua colecție Savange X Fenty, iar mai apoi, a găzduit deja celebrul Diamond Ball, un eveniment caritabil pe care Rihanna îl organizează de 5 ani. Artista a purtat cu această ocazie o superbă rochie Givenchy, care a atras toate privirile!

Desigur, lista momentelor cheie ale săptămânii este mult mai cuprinzătoare și conține momente de la NY Fashion Week, din lumea cinematografică și editorială! Vezi care au fost cele mai importante momente ale săptămânii, în galeria foto!