Fashion

#Instaweek - Tot ce a fost interesant pe Instagram în săptămâna 10-16 februarie

irina.letitia
February 17, 2020 13:16 PM

Săptămâna 10-16 februarie a fost cât se poate de intensă, atât din punct de vedere al evenimentelor publice, cât și al anunțurilor personale. Am aniversat câteva vedete, ne-am bucurat de ziua îndrăgostiților pe stil american și am asistat la câteva vești dezvăluite în premieră, pe Instagram! Iată ce ne rezervă de această dată #Instaweek!

#Instaweek – Tot ce a fost interesant pe Instagram în săptămâna 10-16 februarie

In ordinea evenimentelor, avem celebrul #seflie de la Oscaruri, re-editat anul acesta de Charlize Theron. Actrița a recreat momentul de anul trecut, pozându-se alături de mama sa, de Tom Hanks, Rami Malek, Salma Hayek, Rita Wilson, Regina King.

Una din veștile surpriză ale săptămânii trecute a venit din partea cuplului Sophie Turner și Joe Jonas! Fericitul cuplu așteaptă primul său copil! Sophie și Joe s-au căsătorit anul trecut, în cadrul unei ceremonii secrete în Las Vegas. La câteva luni distanță, cei doi au avut parte de o nuntă în toată regula, în Franța.

Vezi această postare pe Instagram

Happiness begins with you, bub 🌹

O postare distribuită de Sophie Turner (@sophiet) pe

Si pe plan local, am avut parte de o surpriză! Lili Sandu și-a anunțat fanii că așteaptă primul său copil, împreună cu iubitul ei, Silviu Tolu. Vedeta a făcut anunțul într-un mod inedit: a filmat momentul în care află că este însărcinată și testul de sarcină care îi confirmă bănuiala!

Vezi această postare pe Instagram

Ziua de 15 dec 2019 ora 5.30 am avea sa mi schimbe viața pentru totdeauna! Atunci am aflat ca in câteva luni voi cunoaște fericirea suprema aceea de a mi tine copilașul in brațe🤰🏻 @silviu.tolu Te iubesc! #theTolus

O postare distribuită de L I L I S A N D U (@lilisandu_official) pe

Jennifer Aniston a împlinit pe 11 februarie 51 de ani și arată astfel! Jennifer a publicat pe contul său de Instagram imagini din cadrul ședinței foto realizate pentru Interview Magazine. Postarea are peste 8 milioane de aprecieri!

Iată ce alte postări ne-au captat atenția în ultima săptămână! Lista cuprinde un cuplu celebru care s-a împăcat și noul portret oficial al casei regale din Spania!