News

Ioana Ginghină are o relație extrem de serioasă

iulia.statie
June 25, 2020 10:40 AM

Anul trecut, Ioana trebuia să treacă peste un divorț, punând capăt astfel unui mariaj ce a durat 12 ani. Acum, aceasta și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat și se pare deja relația ei s-a dus la un alt nivel!

Pe aceeasi temaCe a făcut Ioana Ginghină când a văzut imaginile cu Alexandru Papadopol și Adriana Titieni

Ioana Ginghină s-a mutat împreună cu noul iubit

În pandemie, Ioana și iubitul ei, Cristi, au stat mult timp împreună și au putut să se cunoască mai bine, dându-și seama că țin extrem de mult unul la celălalt și nu vor să mai petreacă timp departe. Acum, aceștia s-au mutat împreună, ducând relația la un nivel avansat.

„Cristi stă cu noi, ne-am mutat împreună, ne-a prins pandemia împreună, ne-a fost de mare ajutor. Planuri sunt multe însă unele au fost amânate, dar le veți afla la toamnă.„, a explicat Ioana pentru publicația Click!.

Cât despre fosta relație, Ioana recunoaște că încă ține legătura cu fostul ei soț pentru binele fiicei sale: „Da, s-a împlinit un an de la divorț, dar de la acte, așa s-au împlinit aproape doi de la despărțire. Încă păstrăm legătura pentru Ruxandra, pentru casă.”

Noul iubit al Ioanei este din Alexandria, dar locuiește în București. Profesional, el are o carieră de 13 ani în industria turismului și a făcut două facultăți pe acest domeniu. Partenerul vedetei este un cunoscut influencer în domeniul turismului, oferind și consultanță pentru acest domeniu.

Potrivit cancan.ro, Cristi Pitulice, noul iubit al Ioanei Ginghină, a avut o relație ce l-a rănit foarte tare în trecut, ținând cont că trebuia să meargă în fața altarului cu o femeie pe care o ceruse de soție, însă, până la urmă, aceștia s-au despărțit.

Atât Ioana, cât și partenerul ei, au avut relații dureroase și au trecut prin multe provocări în trecut, iar acum aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt extrem de apropiați, ținând cont de faptul că s-au mutat împreună.