News

Ioana Ginghină, detalii surprinzătoare despre mariajul cu Alexandru Papadopol

iulia.statie
April 29, 2020 14:12 PM

Ioana Ginghină este o luptătoare și își trăiește viața cu zâmbetul pe buze, fiind optimistă în ciuda vremurilor complicate și provocărilor pe care trebuie să le trecem din cauza pandemiei. Aceasta are grijă de fetița ei, Ruxandra, dar și iubește din nou, după divorțul de fostul soț, Alexandru Papadopol.

Pe aceeasi temaCu ce ocupă Ioana Ginghină după ce s-a retras din showbiz

Ioana Ginghină, detalii surprinzătoare despre mariajul cu Alexandru Papadopol

Ioana este îngrijorată, dar încearcă să își păstreze optimismul pentru fiica ei, găsind tot felul de activități pentru a-și petrece timpul.

 „Nu pot spune că nu sunt îngrijorată, însă încerc să-mi păstrez optimismul. Mă joc cu Ruxandra, gătesc, stau în curte și citesc, scriu pentru blog, fac sport, ma gândesc la variante online pentru școala de actorie… Cam asta, îmi țin mintea ocupată.”, a declarat vedeta în exclusivitate pentru Libertatea pentru femei.

Când vine vorba despre fostul mariaj, Ioana are doar vorbe frumoase de spus. Aceasta este recunoscătoare pentru povestea de dragoste pe care a avut-o și pentru amintirile făcute, chiar dacă căsnicia ei a ajuns la final.

„Nu am o viziune față de viața de cuplu, chiar nu am. Am avut o viață frumoasă, o căsnicie frumoasă, s-a terminat, am rămas cu lucruri și cu amintiri frumoase, sunt recunoscătoare pentru tot ce am avut.”, a declarat Ioana pentru publicația menționată mai sus.

„Acum am trecut la alt capitol din viața mea. Cred că secretul este: cât dai atât primești. Suntem tentați să așteptăm afecțiune, să atragem atenția, să ne plângem dacă nu suntem iubiți, însă oare noi dam atenție, toată atenția cuvenită persoanei de lângă noi, oare noi iubim necondiționat, așa cum avem pretenția? Trebuie să știm să dăm și să iubim exact atât cât ne așteptăm și noi să primim.”, a spus vedeta.

Multe femei o admiră pentru silueta de care se bucură, pentru zâmbetul ei ce este mereu pe chip, dar și pentru energia pe care o are. Totuși, când vine vorba de dragoste, Ioana spune că se bucură de o nouă persoană în viața ei.

„Îmi primul rând mi se datorează mie, căci m-am lăsat sa iubesc și să fiu iubită. Însă da, are legătură și cu o anume persoană din viața mea.”, a declarat Ginghină în exclusivitate pentru Libertatea pentru Femei.