News

Ioana Ginghină iubește din nou! Ce a declarat vedeta

iulia.statie
February 28, 2020 16:29 PM

După multe speculații privind o nouă dragoste, Ioana Ghinghină a confirmat că este din nou îndrăgostită.

Pe aceeasi temaIoana Ginghină, interdicţie de la fostul soţ! Ce i-a interzis Alexandru Papadopol

Vedeta nu a vrut să facă foarte multe declarații, însă este în culmea fericirii, după cum a declarat la emisiunea ‚Star Matinal’. După despărțirea de fostul soț, Ioana a întâlnit pe altcineva și iubește din nou. Totuși, motivul pentru care nu vrea să dea mai multe detalii este faptul că dorește să își protejeze fiica.

„Sunt fericită, sunt ok, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri.”, a declarat vedeta.

Ioana Ginghină iubește din nou! Ce a declarat vedeta

Deși a trecut printr-o perioadă foarte grea, Ioana Ghinghină a ieșit învingătoare, iar acum este o femeie mult mai puternică, învățând foarte multe din experiențele răvășitoare. Actrița a declarat că este de părere că mai rău nu se poate, trecând prin momente dureroase în trecut.

„Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică ok, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. Ok, mă despart.”, a mai spus actrița la Antena Stars.

Recent, vedeta a participat la emisiunea ‘La Măruță’, unde a acceptat provocarea de a se demachia în direct. Ioana este foarte sigură pe ea și le-a demostrat tuturor că arată la fel de bine și fără machiaj.

„Am acceptat provocarea celor de la @lamaruta_protv și m-am demachiat în direct, ca să mă vadă toata lumea fără machiaj, fără filtre, fără nimic, doar eu așa cum arăt la 42 de ani. Nu am o problemă să apar fără machiaj și voi știți asta. Am mai postat poze cu mine dimineață la prima oră. Sunt actriță și nu toate personajele pe care le-am jucat, au fost femei frumoase.”

 

View this post on Instagram

 

Am acceptat provocarea color de la @lamaruta_protv si m-am demachiat in direct, ca sa ma vada toata lumea fara machiaj, fara filtre, fara nimic, doar eu asa cum arat la 42 de ani. Nu am o problema sa apar fara machiaj si voi stiti asta. Am mai postat poze cu mine dimineata la prima ora. Sunt actrita si nu toate personajele pe care le-am jucat, au fost femei frumoase. De exemplu, Zambila, personajul meu din “Inima de Tigan”, nu avea machiaj, ba chiar imi faceau fetele si niste cearcane. Cred ca frumusetea vine din interior iar machiajul este doar un accesoriu. Suntem frumoase si cu si fara machiaj fetelor 😘🤗❤️ #happygirlsaretheprettiest #happyme #happylife #ioanaginghina @ PRO TV

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina) on