News

Ioana Ginghină, totul despre noul iubit

iulia.statie
March 8, 2020 13:00 PM

Ioana Ginghină și-a găsit fericirea în brațele unui nou bărbat, după ce a trecut printr-un divorț. Fetița ei este și ea extrem de fericită pentru că mama sa și-a refăcut viața.

Pe aceeasi temaIoana Ginghină, interdicţie de la fostul soţ! Ce i-a interzis Alexandru Papadopol

În timp ce fostul ei soț a găsit mai repede pe cineva, acum a venit și vremea Ioanei! Zilele trecute, în presă au apărut fotografii ce o înfățișau pe vedetă la brațul noului iubit. Totuși, micuța ei fiică nu a fost surprinsă, căci știa de noul partener.

„Ruxandra era familiarizată, de asta am început să ieșim, dacă e să se întâmple, asta e, se întâmplă, nu mai e nicio problemă. Adică toată lumea știa, era OK. Când i-am spus Ruxandrei că au apărut pozele nu a avut vreo reacție de genul ‘Aoleu, vai de mine!’. Știa deja ce se întâmplă’, a declarat Ioana Ginghină pentru Libertatea.

Ioana Ginghină, totul despre noul iubit

Ginghină are o legătură extrem de specială cu fiica sa, deci nu este de mirare că o vede ca o confidentă și i-a spus totul despre noua relație. „I-am făcut cunoștință Ruxandrei chiar de Sărbători cu el. Fiind vacanță, puteam să manageriez situația mult mai bine. A fost foarte drăguț, pentru că s-a lăsat cu cadouri, s-a implicat Moș Crăciun, erau luminițe prin oraș și atunci totul a fost foarte frumos.”, a povestit aceasta pentru publicația menționată mai sus.

Mai mult, fetița ei, Ruxandra, își dorea să își vadă mămica fericită alături de un nou iubit. „Ruxandra mă tot întreba ‘Dar tu nu ai iubit? Dar tu nu te-ai pupat cu niciun băiat de când nu mai ești cu tata?’, adică ea oricum aștepta acel moment.”, a adăugat Ioana Ginghină.

Ioana a povestit și de cum s-au întâlnit cei doi. Aceasta a recunoscut că a fost dragoste la prima vedere, iar lucrurile dintre ei au mers extrem de frumos încă de la început. „S-au legat lucrurile foarte frumos și da, într-un fel a fost dragoste la prima vedere. Relația a ieșit la iveală cam după cinci luni. Fiind la început, ne dorim o relație discretă. Eram doi adulți singuri, ne-am întâlnit și gata.”, a spus vedeta.