Fashion

Ioana Grama, despre viața de vlogger: ”Am de toate! Nu-mi doresc nimic!”

alexandra dutu
August 6, 2018 15:22 PM

Ioana Grama este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați vloggeri de fashion de la noi și se pare că treaba îi merge din plin. Tânăra a mărturisit că nu întotdeauna depune efort în alcătuirea outfiturilor și că, în prezent, poate spune că are tot ceea ce-și dorește.

Pe aceeasi temaAndreea Esca a cerut ajutorul pentru ținutele purtate la UNTOLD! Știrista a dezvăluit ritualul ei secret

Reporterul Verdict.ro a întâlnit-o pe Ioana Grama la UNTOLD, unde a aflat de la aceasta ce surprinze mai pregătește pentru perioada următoare. Bruneta a spus că pentru outfiturile purtate anul acesta la UNTOLD nu a investit mult timp și a mizat pe inspirația de moment.

Întrebată dacă este ceva ce-i lipsește, Grama a spus că are tot ce-și dorește și momentan nu vrea nimic în mod special

”Clujul e cel mai frumos oraș din România. Oamenii sunt cei mai mișto aici, în Cluj. Căldura lor. M-am distrat acum două seri, am fost la concerte. Anul trecut am fost așa, pe fug. E al treilea an când vin. O să plec la București, o să merg la Summerwell, o să merg la Iași pentru un proiect cu H&M, o să merg în Mykonos. Am fost în vacanță cu fetele. Degeaba merg în vacanță dacă stau să fac filmări. Port o vestă de la Pas du Tout, o rochie plasă, o pereche de sneakerși Balenciaga și o borsetă. Am ținut neapărat să port rochia asta. Am de toate! Nu, nu-mi doresc nimic acum. Mai cumpătat, așa, să nu exagerăm. Machiajul meu durează cam 30-40 de minute”, a declarat Ioana Grama pentru Verdict.ro.