News

Ioana Grama, la un pas de divorț! A făcut anunțul dureros: ”Este o perioadă grea, nu mai merge”

maria.apostol
May 26, 2021 12:32 PM

Vedetă pe Instagram, Ioana Grama și-a pus sufletul pe tavă în fața celor care o urmăresc, anunțându-i că trece printr-o perioadă grea din cauza unor probleme personale. Clujeanca susține că este la un pas de divorț, dar își pune speranțele în terapia de cuplu pentru a-și salva căsnicia. 

Ioana Grama și-a anunțat abonații de pe Instagram că mariajul ei trece printr-o perioadă dificilă. Vloggerița este la un pas de divorț și a vorbit sincer despre problemele pe care le-a întâmpinat.

Aflată în mașină, alături de soțul ei, Ioana Grama le-a dezvăluit urmăritorilor că au apelat la terapia de cuplu, în speranța că vor reuși să revină la sentimente mai bune.Dacă acest lucru nu este posibil, cei doi sunt pregătiți să-și crească copilul cât pot de bine, chiar dacă relația nu va mai funcționa.

Nu s-a înșelat nimeni, nu e vorba de nimic grav, nu s-a întâmplat nimic grav, e o periodaă grea, mai nasoală, nu mai merge. Am luat decizia de a merge la terapie de cuplu, deja am fost la două ședințe împreună. Nu cred că e o rușine să spun lucrul ăsta, nu există relații perfecte. Cu toții avem minusuri și plusuri în relațiile noastre, nu avem de ce să ne dăm în cap.

Dacă o să fie bine o să fie bine, dacă nu o să fie bine tot bine o să fie. Suntem niște oameni cu coloană vertebreală care au luat o pauză atunci când greșesc și care vor să facă să fie bine”, a spus vedeta pe Instagram.