News

Ioana Grama se mărită! Bloggeriţa a primit un inel de logodnă superb

andreea voicu
May 14, 2019 14:42 PM

Ioana Grama se mărită! Cunoscuta bloggeriţă din Cluj-Napoca a fost cerută de soţie de iubitul ei, Alex. Bruneta a anunţat pe Instagram că urmează să se căsătorească, la doar câteva zile după ce a dezvăluit că este însărcinată pentru prima dată.

Ioana Grama se mărită! Bloggeriţa a primit un inel de logodnă superb

Partenerul ei i-a oferit inelul de logodnă, în timpul vacanţei pe care au petrecut-o împreună în Bali, Indonesia. Ioana Grama radiază de fericire şi a dorit să împărtăşească această veste cu fanii săi. Ea a publicat mai multe imagini cu inelul de logodnă primit de la tatăl bebeluşului pe care îl poartă în pântec.

‘Am știut că ești bărbatul alături de care vreau să îmi petrec restul vieții în momentul în care m-am îndrăgostit de tine și ți-am zis pentru prima oară că te iubesc. E un drum pe care vreau să îl străbat până la capăt, ținându-te de mână, pentru că știu că va fi unul minunat!

DA, vreau să fiu soția ta, vreau să fiu mama copilului tau, pentru că ești tot ce mi-am dorit de la viața, @alextagurean! Te iubesc’, a scris Ioana Grama, pe pagina ei de Instagram.

Ioana Grama se iubeşte din 2018 cu Alex, un pilot de avion. Cei doi vor deveni părinţi în doar câteva luni.

‘Luni, 6 mai, ziua lui Alex. Suntem in Bali, in insula asta superba care respira iubire, si ma gandesc la minunea care de 3 luni creste in mine. Un dar divin cu care Dumnezeu ne-a binecuvantat, rodul iubirii noastre, un suflet care ne face sa ne sclipeasca inimile de fericire in fiecare zi. Ma minunez, iubesc si sunt recunoscatoare’, scria Ioana Grama când şi-a anunţat sarcina.