News

Ioana Grama și Alex Tăgurean s-au despărțit după doi ani de căsnicie! ”A fost o decizie foarte grea”

maria.apostol
December 23, 2021 13:19 PM

Creatoarea de conținut online Ioana Grama și soțul ei, Alexandru Țăgurean, s-au despărțit. Cei doi au devenit părinți în luna octombrie a anului 2019, având împreună o fetiță.

După ce fanii ai eu observat lipsa soțului său din peisaj, Ioana Grama a fost confirmat separarea. Aceasta a împărtășit cu urmăritorii ei un mesaj prin care le povestește că ea și partenerul ei au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Însă că vor continua să o crească împreună pe fiica lor.

Vreau să vă anunț că, de ceva vreme, eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm și vom forma o familie pentru tot restul vieții. Am fost bincuvântați cu cel mai minunat copil pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre.

A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta. Însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu există cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie. Atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana”.

Ioana Grama: ”Nu ne-am înșelat, nu ne urâm”

Influencerița a mai explicat că motivul separării nu a fost infidelitatea și că ea și tatăl copilului ei se respectă și ajută reciproc. Dar și că îi vor oferi fiicei lor, Ayana, tot ceea ce are ea nevoie pentru a se dezvolta armonios.

Nu ne-am certat, nu ne-am înșelat, nu ne urâm. Ne respectăm, ne înțelegem, ne susținem, ne ajutăm unul pe celălalt indiferent de situație și nevoi. Și, cel mai important, petrecem timp împreună și îi oferim Ayanei toată iubirea și afecțiunea. Pentru ca ea să se dezvolte în continuare frumos, așa cum a făcut-o până acum.

Așa cum până acum v-am împărtășit momente sensibile din relația noastră, am decis că ar fi momentul să știți și acest lucru. Mulțumim pentru înțelegere și am prefera să nu dezvoltăm foarte mult acest subiect”, a mai precizat Ioana Grama pe Instagram.