News

Ioana Simion, detalii despre relația cu Ilie Năstase! Ce planuri și-a făcut după divorț

iulia.statie
May 20, 2020 15:17 PM

Ioana Simion a decis să divorțeze și este hotărâtă să ducă totul la capăt, așa că s-a gândit deja ce va face și după separarea oficială. Aceasta își dorește să se axeze pe afacerea ei.

Pe aceeasi temaBrigitte mizează pe imprimeuri! Ce rochie a purtat în ziua aniversării a 5 ani de căsnicie cu Ilie Năstase

Ce vrea să facă Ioana Simion după divorț

La doar un an după ce s-au căsătorit, Ilie și Ioana Năstase divorțează. Motivul ar fi comportamentul fostului tenismen pe care Ioana nu îl mai poate suporta, cei doi deja luând decizia de a nu mai locui împreună. Vedeta a decis să își vadă mai departe de viață și este hotărâtă să aibă propria afacere, o clinică medicală.

Deși pandemia a încurcat planurile tuturor, Ioana a declarat pentru publicația Click! că abia așteaptă să aibă propria afacere. „Îmi doresc ca anul acesta să deschid clinica medicală. Motorașele abia se pornesc, ca să zic așa. Dacă nu erau aceste interdicții și acest virus, situația era mult mai avansată, iar acum puteam să avem pacienți, dar din păcate planurile ne-au fost date peste cap”, a declarat aceasta.

Chiar dacă au decis să se despartă, Ioana păstrează legătura cu Ilie Năstase și îl respectă, chiar dacă nu mai locuiesc împreună.

„Cu Ilie mai vorbesc, dar, locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât.”, a spus Ioana.

Cei doi s-au mai întâlnit în trecut și au încercat să aibă o discuție pentru a salva relația, însă fără succes. Vedeta a povestit că a încercat să aibă o conversație cu soțul ei, însă acesta nu a cooperat.

„Eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși, mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o. Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume”, a declarat aceasta.