Living

Irina Fodor, transformare inedită! Vezi cât de bine seamănă cu Jennifer Lopez

cristina.floroiu
February 13, 2020 18:15 PM

Irina Fodor a avut parte de o transformare spectaculoasă de look! Soția lui Răzvan Fodor s-a lăsat pe mâna stiliștilor, care  i-au schimbat complet infățișarea. Pentru o zi, co-prezentatoarea de la „Vocea Romaniei” a arătat precum Jennifer Lopez la Super Bowl.

Pe aceeasi temaJennifer Lopez, despre performanța ei la Super Bowl

Irina Fodor, transformare inedită! Vezi cât de bine seamănă cu Jennifer Lopez

“J Lo e un model demn de urmat! Daca ne-ar ieși tuturor ca la 50 de ani să fim așa fit și să arătăm atât de bine, ar fi minunat”, ne-a declarat vedeta.

Pentru ca transformarea să fie unu la unu cu originalul, Irina s-a lăsat pe mâna stiliștilor. Lucy Faur s-a ocupat de ținuta Irinei, Dana Petrina de make-up, iar Adrian Perjovski s-a asigurat că parul vedetei va fi coafat întocmai ca cel al frumoasei Jennifer Lopez.

„Pentru a crea acel look și pentru a-i da mai mult volum părului, am folosit mesele cu clips. Se pot folosi de oricine, acasă, înainte de un eveniment special”, a mărturisit Adrian Perjovski, hair stylist-ul care s-a ocupat de transformarea Irinei Fodor.

“Vreau să dau peste cap lumea de la Hollywood! Eu o să fiu J.Lo și o să-l rog pe Adi Perjovschi să-l facă pe Fodor Johnny Depp”, ne-a dezvăluit vedeta. Irina a glumit și a spus ca singurele asemănări dintre ea și Jennifer Lopez sunt milioanele din conturi: „J Lo deține câteva milioane de euro, eu câteva milioane de lei… vechi”.

După ce transformarea a fost gata, Irina a și recitat câteva versuri din melodiile celebre ale lui J.Lo, semn că s-a simțit extraordinar în pielea superbei soliste.