News

Irina Rimes, primele declarații despre fostul soț: „Cred că ceea ce sunt acum am învăţat de la el”

adelina.duinea
February 9, 2019 10:09 AM

Recent, într-o emisiune pe Youtube, Irina Rimes o vorbit despre fostul ei soț. Artista a mărturisit ce fel de om este bărbatul de care a divorțat și ce a învățat de la el.

Irina Rimes, primele declarații despre fostul soț: „Cred că ceea ce sunt acum am învăţat de la el”

De curând, cântăreața Irina Rimes s-a confesat. Vedeta a vorbi despre momentul în care s-a căsătorit la 22 de ani și despre divorțul de cel care i-a fost partener de viață.

„A fost o dragoste frumoasă. Un om de la care am învăţat foarte multe lucruri. Cred că ceea ce sunt acum am învăţat de la el. El este foarte deschis, iubeşte oamenii. Are nişte calităţi extraordinare pe care le-am deprins şi eu: cum să scriu, cum să socializez, să înţeleg umorul românesc.”

Citește și: Irina Rimes, goală pe Instagram! Cum s-a fotografiat artista

„Este şi un leneş foarte mare. Trebuia să-l trag mereu din urmă. Era ca un copil pe care trebuia mereu să-l cert”, a declarat Irina Rimes, potrivit Libertatea.

„Suntem doi oameni frumoşi, nu am avea altfel cum. Aşa s-a întâmplat, am devenit doar doi prieteni foarte buni. Chiar dacă este un divorţ la mijoc, e un lucru frumos când doi parteneri rămân prieteni.

Îmi adaugă nişte steluţe pe epoleţi. Dar nu cred că m-a făcut mai înţeleaptă. Desigur, acum mă gândesc de două ori înainte să fac un pas, dar nu este ceva de care să-mi pară rău. Şi sunt sigură că nici el nu regretă acest lucru”, a mai adăugat artista.

Citește și: Irina Rimes, declarație neașteptată despre Tudor Chirilă