News

Irina Shayk a vorbit deschis despre despărțirea de Bradley Cooper

iulia.statie
January 28, 2020 11:57 AM

Irina a vorbit deschis pentru prima oară într-un interviu dat celor de la British Vogue despre fostul partener, dar și despre provocările întâmpinate ca mamă singură.

Pe aceeasi temaBradley Cooper, un tătic model! Ce fetiță superbă are actorul!

„Cred că în toate relațiile lungi ajungi să îți dezvălui și părțille bune, dar și cele rele. Două persoane minunate nu formează neapărat un cuplu perfect. Am fost foarte norocoși să experimentăm ce am avut împreună. Viața fără el este complet diferită”, a declarat Irina Shayk.

Mai mult, modelul are parte de foarte multe provocări și greutăți, fiind o mamă singură: „Este greu să găsești un echilibru fiind o mamă singură, ce lucrează și își întreține familia. Sunt zile în care mă gândesc că nu știu ce să fac, mă destram.”

Irina Shayk a vorbit deschis despre despărțirea de Bradley Cooper

Irina și Bradley Cooper au fost împreună timp de patru ani și au o frumoasă fiică împreună, pe nume Lea De Seine. Aceștia au fost foarte discreți cu privire la relația lor.

„Munca îmi cere să fiu expusă, așa că mi-am dorit o viață privată liniștită. De aceea se numește viață personală, este ceva doar pentru tine și cei dragi și eu mă mulțumesc cu asta.”, a zis modelul.

Irina și Bradley s-au logodit în 2016, iar inelul cu smarald oferit de iubitul modelului a fost cu adevărat superb. Nunta, în schimb, nu a însemnat foarte mult pentru aceștia, ei fiind foarte preocupați de creșterea micuței Lea.

Totuși, relația lor nu a avut succes. Aceștia s-au despărțit în iunie 2019 dar au hotărât să aibă custodie comună pentru a-și crește împreună fiica.