News

Irina Shayk are un nou iubit! Modelul se iubește cu fostul Mădălinei Ghenea

iulia.statie
April 3, 2020 10:48 AM

Irina Shayk are o relație cu Vito Schnabel, un colecționar de artă. Bărbatul a mai avut în trecut relații cu alte vedete, cochetând cu Heidi Klum, Demi Moore, Mădălina Ghenea și Amber Heard.

Pe aceeasi temaBradley Cooper a fost părăsit de modelul rus, Irina Shayk?

Irina Shayk are un nou iubit! Modelul se iubește cu fostul Mădălinei Ghenea

Recent, Shayk a terminat o relație de lungă durată cu Bradley Cooper. Aceștia au împreună o fetiță, Lea de Seine, născută în martie 2017.

Irina a fost văzută în mai multe zile în compania lui Vito Schnabel. Cei doi ies destul de mult afară, plimbându-se prin New York.

Vedeta nu a mai fost văzută alături de un potențial partener încă de la despărțirea de Bradley. Acum ceva timp, ea făcea declarații pentru Vogue referitoare la fosta ei relație.

„Cred că în toate relațiile lungi ajungi să îți dezvălui și părțille bune, dar și cele rele. Două persoane minunate nu formează neapărat un cuplu perfect. Am fost foarte norocoși să experimentăm ce am avut împreună. Viața fără el este complet diferită”, a declarat Irina Shayk.

„Este greu să găsești un echilibru fiind o mamă singură, ce lucrează și își întreține familia. Sunt zile în care mă gândesc că nu știu ce să fac, mă destram.”, a spus ea.

Anul trecut, Vito Schnabel a încheiat o relație cu Amber Heard, fosta soție a faimosului Johnny Depp. El s-a iubit și cu frumoasa noastră româncă, Mădălina Ghenea.