Fashion

Irina Shayk, colecție capsulă de genți cu brandul francez The Kooples

nicoleta.ispasescu
February 27, 2019 21:39 PM

Supermodelul rus Irina Shayk a conceput o colecție capsulă de genți de mână, împreună cu brandul francez The Kooples.

Gențile sunt realizate în texturi, modele și culori foarte variate.

Irina Shayk a devenit cunoscută datorită prezentărilor pentru designeri renumiți, de la Versace, și până la cel mai îndrăgit și dorit show de modă, Victoria’s Secret.

Acum, însă, de când și-a întemeiat o familie împreună cu actorul Bradley Cooper, Irina nu mai este prezentă pe marile podiumuri de modă, însă vrea să își lase amprenta în domeniul modei într-un alt mod.

Și cum majoritatea topmodelelor se orientează către meseria de designer, și Irina aspiră la aceasta, și a decis să își proiecteze propriile piese.

 

Irina Shayk, colecție capsulă de genți cu brandul francez The Kooples

Supermodelul în vârstă de 33 de ani, care a fost imagine în campania The Kooples’ Spring/Summer 2019, a început, de asemenea, și o colaborare cu brandul francez, pentru a-și crea propria colecție de genți de mână elegante, denumite corespunzător „Irina”.

Ca mamă ocupată a unei fetițe de 1 an (Lea De Seine) pe care o are împreună cu actorul Bradley Cooper, Irina a conceput gențile din piele (disponibile în multiple culori, texturi și printuri), ca un accesoriu multifuncțional.

„De fiecare dată când pleci de acasă, îți uiți întotdeauna oglinda”, a declarat Irina pentru Vogue UK, dezvăluind o oglindă ascunsă, încorporată în materialul moale al genții.

„Gențile mele sunt, de asemenea, suficient de moi, încât le poți pune în bagaj, fără să îți faci griji că s-ar putea deteriora. Călătoresc foarte mult, și îmi iau foarte multe lucruri cu mine – acest lucru este foarte important”. 

„Ce îmi place cel mai mult la brandul meu este că sunt reale. Sunt piese atât de ușor de purtat. Și, de asemenea, am vrut ca gențile mele să fie extrem de accesibile. Este atât de minunat să reprezinți ceva pe care oamenii, nu numai că și-l pot permite, dar îl pot purta tot timpul”

Modelul conceput de Irina Shayk este disponibil în trei dimensiuni: mini, mediu și maxi.