Fashion

Irina Shayk revine pe podium după despărțirea de Bradley Cooper

adelina.duinea
June 15, 2019 14:25 PM

Există numeroase modalități de a trece peste o fostă relație. Unele persoane apelează la o tunsoare, altele își reorganizează locuința. Pentru Irina Shayk cea mai bună modalitate este, fără îndoială, întoarcerea pe podium.

Pe aceeasi temaActrița Michelle Williams și Phil Elverum s-au despărțit după un an de mariaj

Irina Shayk revine pe podium după despărțirea de Bradley Cooper

La mai puțin de o săptămână de la dezvăluirea despărțirii cuplului Cooper-Shayk de către publicația People, Irina revine pe podium. Irina și Bradley au format un cuplu timp de patru ani, din martie 2016 până în iunie 2019.

Pentru moment, pare că modelul a decis să se dedice carierei. Mai mult decât atât, modelul refuză să răspundă zvonurilor potrivit cărora Bradley ar fi înșelat-o cu Lady Gaga, pe platourile de filmare ale peliculei A Star Is Born.

Irina Shayk a strălucit pe podiumul prezentării CR Runway x LuisaViaRoma, aniversare a 90 de ani, joi în Florența.

Supermodelul a fost însoțit de colegele ei de breaslă Joan Smalls și Bella Hadid. Trio-ul a făcut senzație. Pentru acel plus de dramatism, toate cele trei au purtat ținute vintage Thierry Mugler.

Citește și: Bella Hadid, splendidă într-o ținută nude la petrecerea Dior din cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2019

Ultima apariție a Irinei pe podium a fost în februarie la show-ul Versace Toamnă/Iarnă 2019 în cadrul Săptămânii Modei de la Milan.

Prezentarea a avut loc doar cu două zile înaintea reprezentației foarte pasionale a piesei Shallow, interpretate de Bradley Cooper și Lady Gaga.

Dacă vă îndoiți vreodată de bunăstarea supermodelului, doar un click vă desparte de pagina ei de Instagram.

Acolo, Irina postează numeroase fotografii superbe în locații exotice de pe mapamond. Nu ne credeți? Verificați, vă provocăm!

Sursă: W Magazine