Beauty

Irina Shayk, schimbare uimitoare de look

iulia.statie
February 25, 2021 12:09 PM

Irina Shayk a decis să le dezvăluie fanilor schimbarea uimitoare de look pe care a făcut-o pentru a apărea într-un shooting Vogue Russia. Vedeta a optat pentru o perucă într-o nuanță puternică de verde lime, demonstrând că i se potrivește orice culoare.

Pe aceeasi temaBocancii se întorc în trend-uri! Cum îi poartă celebritățile

Cum a apărut Irina Shayk

Modelul a optat pentru un machiaj în aceeași nuanță puternică. Aceasta apare pe coperta digitală a publicației, iar hainele sunt și ele în aceeași culoare. Deși momentan a obținut acest look cu ajutorul unei peruci, nu ne-ar surprinde să o vedem pe Irina Shayk vopsită în curând, căci aceasta a experimentat foarte mult încă de la începutul pandemiei de coronavirus.

Modelul a cucerit străzile din New York cu stilul ei vestimentar din ultimele luni. La fel ca toată lumea, aceasta a decis să se joace cu diferite piese pentru a crea look-uri extrem de bune, motivul pentru care a luat această decizie fiind unul foarte bun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Cum s-a schimbat stilul vestimentar al modelului în ultimele luni

„În viața normală, niciodată nu m-am jucat cu hainele, pentru că îmi doream să mă simt confortabil. Înainte, obișnuiam să mergem la evenimente uriașe și la petreceri unde ne machiam și ne îmbrăcam frumos. Acum, cred că îmi este dor de acele momente, așa că am decis să mă distrez în moda street style.”, a spus aceasta pentru Vogue.

În caz că toată lumea se întreba de unde au apărut toate jachetele colorate pe care le-a expus Irina Shayk în ultima vreme, iată că ea a dezvăluit în sfârșit motivul pentru care a decis să opteze pentru nuanțe tari în ținutele sale. „Când nu știu ce să port, o să optez pentru ceva simplu și negru. Acum, mi-am dat seama că ar fi timpul să adaug puțină culoare în garderoba mea. Când optezi pentru puțină culoare, starea de spirit ți se îmbunătățește.”, a declarat vedeta.