News

Irina Shayk și Bradley Cooper, surprinși din nou împreună

iulia.statie
February 26, 2021 14:02 PM

Bradley Cooper și Irina Shayk se înțeleg extrem de bine, chiar dacă s-au despărțit acum mult timp. Cei doi petrec timp împreună și o cresc pe fetița lor, Lea de Seine. Ba chiar, aceștia au fost surprinși de curând făcând o plimbare.

Pe aceeasi temaBradley Cooper, un tătic model! Ce fetiță superbă are actorul!

Cum au fost surprinși Irina Shayk și Bradley Cooper

Irina Shayk se plimba singură în New York, înainte să se urce în mașina Mercedes-Benz condusă de fostul iubit, Bradley Cooper. Aceasta purta o mască de proecție, un hanorac albastru, pantaloni skinny din denim, bocanci și o geacă de piele oversized.

Deși Irina Shayk și Bradley Cooper s-au despărțit în 2019, aceștia au continuat să o crească împreună pe micuța lor în vârstă de 3 ani, Lea de Seine Shayk Cooper. Despărțirea lor a fost extrem de mediatizată și au avut parte de multe probleme, dar acum ei sunt prietenoși unul cu celălalt.

Cum se înțeleg Irina Shayk și Bradley Cooper

„Au o rutină pentru creșterea micuței, programul impus li se potrivește și se respectă unul pe celălalt. Prioritatea lui Bradley este Lea, la fel ca și pentru Irina. Amândoi vor ce este mai bun pentru ea, așa că nu le este greu să formeze o echipă pentru a duce acest lucru la capăt.”, a spus o sursă pentru publicația Entertainment Tonight.

Se pare că aceștia nu țin cont dacă au sau nu o idilă romantică, căci tot ce își doresc este să aibă o relație sănătoasă pentru binele micuței lor. „Ei încă își dau seama cum pot să fie părinți singuri și să o crească împreună pe fiica lor.”, a adăugat o sursă pentru publicația E! News.

„Amândoi lucrează și călătoresc mult, așa că există mereu un program. Au un sistem bun pentru Lea. De asemenea, se reunesc ca o familie și fac lucruri împreună când pot. Comunică și sunt foarte buni prieteni.”, a continuat aceeași sursă.

Nu este prima oară când aceștia sunt văzuți împreună. Irina Shayk și Bradley Cooper au mai fost surprinși pe străzile din New York alături de micuța lor, Lea de Seine, semn că vor ca ea să crească alături de amândoi. Nu se știe încă dacă ei se gândesc la vreo împăcare, deși fanii speră să formeze din nou un cuplu.