Fashion

Irina Shayk, ținute perfecte pentru acest sezon

iulia.statie
January 29, 2021 18:02 PM

Irina Shayk își menține titlul de style icon, iar aceasta are o colecție impresionantă de jachete perfecte pentru acest sezon, pe care nu se teme să o afișeze! Aceasta a demonstrat că o astfel de piesă îți poate schimba imediat întreaga ținută și vine cu propuneri inedite ori de câte ori este surprinsă pe străzile din New York.

Pe aceeasi temaBocancii se întorc în trend-uri! Cum îi poartă celebritățile

Irina Shayk are o colecție impresionantă de jachete

Vedeta, ce este deseori surprinsă alături de micuța ei, Lea de Seine, atrage toată atenția și nu doar datorită frumuseții sale. Aceasta are un stil vestimentar impecabil, iar ținutele ei sunt foarte ușor de reinterpretat, folosindu-se de piese clasice sau tendințe actuale.

Paltoanele din piele sunt extrem de căutate în acest moment. Pentru a sărbători trend-ul și a adăuga o altă jachetă la colecția sa impresionantă, Irina Shayk a apărut într-o astfel de piesă semnată Coach, pe care a asortat-o cu o rochie Hansel & Gretel. Pentru a se depărta de zona elegantă pe care cele două piese o inspiră, modelul rus a optat pentru bocanci combat Magda Butrym și o șapcă de baseball, finisând look-ul cu o geantă By Far.

Shayk este cunoscută pentru stilul ei effortless chic, ce are și anumite influențe sport și edgy. Pentru a afișa o altă ținută relativ simplă, dar de efect, aceasta a îmbrăcat o geacă de piele ecologică îmblănită semnată de Hansel & Gretel, pe care a asortat-o cu pantaloni Adidas, încălțăminte Burberry și geantă By Far. Pentru un aer vintage și pentru a încerca să fie cât mai discretă, ea a adăugat și ochelari de soare Illesteva.

Nu ne miră faptul că stilul ei vestimentar este extrem de popular, datorită faptului că fiecare outfit propus poate să fie purtat de toată lumea. Irina Shayk este mare fană a brand-ului Burberry, iar acest lucru îl observăm în ținutele sale. Pentru a oferi un twist senzual, dar, în același timp, asigurându-se că se va simți confortabil toată ziua, modelul rus a optat pentru un palton Burberry, la care a adăugat un deux piece văratic, pe care l-a accesorizat cu cizme lungi și dresuuri negre.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!