News

Îți amintești de Ileana Lazariuc? Cum arată la 9 ani de la retragerea din lumina reflectoarelor

Verdict.ro
November 27, 2018 11:21 AM

Ileana Lazariuc a fost dintotdeauna frumoasă, însă se pare că aceasta este pe zi ce trece mai atrăgătoare.

De cand a decis să-şi petreacă restul zilelor alături de soţul ei şi de cei doi copii pe care îi au împreună a renuntat la aparitiile in lumina reflectoarelor, insă își încântă fanii cu poze pe rețelele de socializare.

Fiica celebrei cântăreţe Anastasia Lazariuc arată precum o adolescentă, deși a trecut prin două nașteri. Vedeta sustine că face foarte mult sport pentru a-și mentine silueta care a consacrat-o, pe langa drumurile între București si Monaco, cumparaturile de zi cu zi și grija permanenta pentru sot si cei doi băieți. „De copii trebuie să ai grijă în permanenţă, dar încerc să am grijă şi de mine şi să petrec timp cu soţul meu. Fac sport, mă uit la filme, merg la supermarket, cumpăr mâncare”, a declarat fosta cantareata.

Deși toată lumea o vede ca pe o femeie lipsită de orice grijă, fostul fotomodel spune că viața ei nu este chiar așa cum își imaginează fanii: „Eu, soţia unui magnat… nu ştiu, mă amuză tare expresia asta. Sunt soţia soţului meu, trăiesc într-un glob, dar nu de cristal, ci unul pe care ni l-am creat noi de-a lungul anilor, unde avem probleme­le, grijile noastre. Nu-ţi imagina că toată ziua e Disneyland la noi acasă.”

Fanii, impresionati de frumusetea ei!

Ileana a mostenit genele bune ale mamei și face furori ori de cate ori posteaza o poza cu ea. „Nu este permis să fii atât de frumoasă!”, „ Superbitate divină a eleganței și frumuseții feminine…zeiță a universului”, „Îmbătranești vreodată. Uluitoare, ca de obicei” , „Ceea ce se cheama o adevarată femeie: frumoasă, naturală și romantică, omama iubitoare și un suflet minunat”, “românca noastră frumoasă”, “Detașat ești cea mai frumoasă femeie din România!!!”, “Femeia Perfectă”, “Pur și simplu ești superbă” și “De copilă ai fost superbă!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au lăsat pe Instagram.

S-a ferit sa arăte chipul copiilor

Dacă până acum se ferea să facă publice imagini cu ei, vedeta a postat recent pe o rețea de socializare mai multe poze cu Alexandru(10 de ani) și Nicholas (9 ani). Cei doi au moștenit trăsăturile parintilor, însă par să semene mult mai bine cu tatăl lor. De curand au fost prezenti la Abu Dhabi, la ultima etapă a sezonului din Formula 1.