Beauty

Îți dorești să îți faci breton? Inspiră-te de la celebrități!

iulia.statie
August 16, 2020 18:28 PM

Chiar dacă ai fața ovală, rotundă, sau în formă de inimă, cu siguranță poți să îți găsești coafura perfectă pentru a îți sta bine cu breton.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie, schimbare de look pentru un rol! Pentru ce culoare de păr a optat actrița

Îți dorești să îți faci breton?

Cumva, tuturor ne stă bine cu acest tip de coafură, căci atât un breton lung, cât și unul scurt poate să accentueze anumite trăsături ale feței pe care vrei să le pui în valoare. Care este trend-ul pentru 2020? În caz că nu ai experimentat cu bretonul în perioada de izolare (vinovată!) este timpul să îți faci o programare la coafor.

Bretonul scurt este un trend important pentru 2020. Bretonul funcționează bine atât cu părul lung, cât și cu bob-ul franțuzesc, dar anul 2020 aduce înapoi un trend al anilor 1960, când mijlocul bretonului era mult mai scurt față de suvițele laterale. La fel ca și multe dintre noi, celebritățile nu se dau în lături atunci când vine vorba de a risca și a experimenta cu diferite trend-uri, fie ele vestimentare sau de beauty.

Evident, înainte de a decide să îți faci breton, cel mai bine este să te consulți cu un specialist pentru a îți da seama dacă o să funcționeze sau nu pentru tine sau de ce formă ai nevoie pentru a te pune în evidență. Până atunci, dacă ai nevoie de puțin curaj, noi ți-am pregătit câteva fotografii cu vedete ce au ales să își facă breton pentru inspirație:

Rihanna

Pe Rihanna am văzut-o optând pentru breton de multe ori, fie că era blondă, roșcată, brunetă sau avea părul lung sau scurt. Frumoasa cântăreață este dovada vie că uneori lungimea și culoarea părului nu contează dacă ai atitudinea potrivită.

Katy Perry

A fost o vreme…o mai ține minte cineva? La începutul carierei sale, Katy avea breton și purta piese vestimentare extravagante și colorate. A doua parte nu s-a schimbat, însă, poate anul acesta bretonul va avea un comeback.

Bella Hadid

Este destul de greu să ne-o imaginăm pe Bella Hadid blondă și cu breton, dar iată că modelul a demonstrat că nu se teme de o schimbare radicală. Și în pandemie, aceasta a recurs din nou la o schimbare de look, dar de data aceasta și-a păstrat nuanța închisă la culoare.

Taylor Swift

Pentru cine a urmărit-o pe Taylor Swift, știe că aceasta are o legătură emoțională cu bretonul său, încât nu a renunțat la el…niciodată. Și cine ar face-o? Coafura copilărească pe care o are mereu îi pune în evidență trăsăturile.

Emma Roberts

Cele curajoase pot opta pentru un breton extrem de scurt, cum a făcut spre exemplu Emma Roberts.

Urmărește galeria foto pentru a vedea mai multe celebrități cu breton!