Fashion

Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a fost gazda festivalului de muzică Sanremo! Ce ținute a prezentat aceasta

iulia.statie
February 7, 2020 15:39 PM

Georgina Rodriguez a fost prezentatoarea festivalului de muzică Sanremo, ținut la teatrul Ariston din Sanremo, Italia.

Pe aceeasi temaIubita lui Ronaldo, dezamăgită de fotbalist? „Nu m-a cerut de soție"

Modelul, în vârstă de 26 de ani, a prezentat trei ținute superbe și a captat atenția audienței cu un dans senzual alături de partenerii săi, după ce a fost primită cu un sărut și un buchet de flori de la iubitul său, Cristiano.

Georgina și-a dezvăluit talentul la dans și a cucerit pentru totdeauna audiența. Aceasta a pus în scenă câteva mișcări de dans complicate, iar fanii au fost fascinați.

Pentru prima ținută ea a ales o rochie decupată pe un picior, foarte decoltată, cu franjuri, pentru a-și pune silueta în evidență și a se mișca cât mai bine în timpul dansului. Aceasta a accesorizat look-ul cu o pereche de sandale cu toc, negre.

 

Iubitul ei, Cristiano Ronaldo, a încurajat-o de pe margine, iar încântarea de a-și vedea iubita dansând i se putea vedea pe chip.

Pentru a doua ținută, Georgina a ales o rochie albă, fără bretele, accesorizată cu o pereche de sandale cu toc și un colier superb. Se pare că aceasta a făcut o pasiune pentru rochiile decupate, cele trei look-uri având aproape același stil.

 

Înainte de show, Georgina a fost surprinsă într-o rochie albă, cu glitter și mâneci lungi. Aceasta a ales un colier superb oversized și la fel ca la ținutele anterioare, o pereche de sandale.

 

În timpul show-ului, Georgina și Amadeus, co-prezentatorul ei, au făcut câteva glume despre rivalitatea echipei lui Ronaldo, Juventus cu Inter Milan, iar Amadeus i-a cântat vedetei o serenadă îmbrăcat în tricoul lui Romelu Lukaku, jucător Inter.

Festivalul de Muzică  Sanremo este un show italian anual unde este selectat participantul de la Eurovision.