News

Iubita lui Ronaldo, criticată pentru că s-a îmbrăcat prea sexy pentru o vizită la un templu religios

maria.apostol
August 24, 2022 14:41 PM

Mereu o apariție sexy, Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a gafat când a ales să se îmbrace prea provocator în timpul unei vizite la Sanctuarul din Fatima!

Cu aproape 40 de milioane de abonați pe Instagram, iubita lui Cristiano Ronaldo a fost taxată de fani după ce a publicat o serie de poze din timpul unei vizite la Sanctuarul din Fatima.

Ținuta aleasă de Georgina a fost una neinspirată și a atras multe critici. „Partenera lui CR7 a fost criticată pentru outfit-ul sexy ales când s-a dus să se roage„, scriu jurnaliștii de la Mundo Deportivo.

Georgina Rodriguez, model și partenera lui Cristiano Ronaldo, a devenit o persoană importantă în industria modei. Ținutele ei sunt copiate de mulți dintre urmăritori, inclusiv de către celebrități. Din acest motiv, Georgina este în centrul atenției pe rețelele sociale, acolo unde a postat imagini într-o ținută sexy purtată la Sanctuarul din Fatima, o idee care a fost aspru criticată„, mai scrie sursa citată.

Internauții au criticat-o pe Georgina pentru că a ales să posteze imaginile din ceea ce ar fi trebuit să fie un moment intim. Însă motivul controversei a plecat de la ținuta care i-a pus în evidență silueta. Una considerată nepotrivită pentru acest moment.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Cum s-au cunoscut Georgiana și Cristiano Ronaldo

În cadrul unui interviu pentru un documentar Netflix, fotbalistul portughez a povestit că Georgiana i-a rămas în minte după prima lor interacțiune la un magazin Gucci. El avea pe atunci doar 27 de ani și era la o sesiune de shopping. Nu același lucru se poate spune și despre femeia de care s-a îndrăgostit. Georgiana nu era în timpul liber, ci la serviciu. Aceasta era vânzătoare în celebrul magazin:

Din acel moment (când au trecut unul pe lângă celălalt) mi-a rămas în minte și a fost un moment de „click”, a spus Cristiano Ronaldo.Georgiana Rodriguez a crescut într-o familie modestă, cu multe neajunsuri, însă de mică a visat să devină faimoasă. Și-a dorit să fie balerină, dar părinții ei nu au avut bani pentru a o susține.

În anul 2016 viața avea să-i pregătească o surpriză. S-a angajat vânzătoare la renumitul magazin de haine, acolo unde l-a cunoscut pe Ronaldo:

În ziua în care l-am întâlnit pe Cristiano mă duceam la muncă. Ajung la Gucci și, când ies din magazin, văd că apare un bărbat foarte chipeș. M-am oprit și am început să simt ca niște gâdilături în stomac și am zis: „Dar hei, ce se întâmplă cu mine? Înălțimea lui, corpul lui, frumusețea lui mi-au atras atenția. Tremuram în fața lui. S-a aprins o scânteie”, a povestit Georgiana Rodriguez.