News

Iubitul Arianei Grande nu este o celebritate! Cine este acesta

iulia.statie
March 26, 2020 14:08 PM

Starurile de la Hollywood au început să își lărgească orizonturile privind dating-ul, începând să se vadă și cu oameni obișnuiți, ce nu sunt cunoscuți.

Pe aceeasi temaAriana Grande și-a tatuat pe mână un mesaj greșit. Cum a reușit aceasta să îl repare

Iubitul Arianei Grande nu este o celebritate! Cine este acesta

Potrivit publicației Page Six, Ariana este împreună cu un agent imobiliar, pe nume Dalton Gomez. Ea a fost surprinsă în ipostaze tandre cu acesta la un bar din Los Angeles luna trecută. Deși artista nu a confirmat explicit că el este noul ei iubit, Dalton a apărut de câteva ori în postările ei de pe social media, indicând că s-au izolat împreună.

Ce știm despre noul ei iubit? Pe lângă faptul că nu este o celebritate, el reprezintă casele și proprietățile multimilionarilor și din când în când a fost văzut alături de Miley Cyrus, deci vedetele nu îi sunt străine. Chiar dacă are Instagramul privat, TMZ a dezvăluit că unii dintre prietenii Arianei îi sunt urmăritori.

Deci, care este treaba cu noul videoclip în care cânta melodia lui Whitney Houston, ‚I Believe in You and Me’, unde a adăugat descrierea ‚știi că te iubesc’? Avea un anumit bărbat în minte?