News

Iubitul lui Kate Moss, atacat de bodyguarzii modelului

adelina.duinea
June 24, 2019 11:42 AM

Iubitul lui Kate Moss, Contele Nikolai von Bismarck, a fost atacat de bodyguarzii modelului în timpul Săptămânii Modei de la Paris. Securitarea, pare-se, a crezut că bărbatul era un fan care încerca să se apropie de model și de fiica ei.

Pe aceeasi temaActorul Johnny Galecki și iubita lui, Alaina Meyer, vor avea un copil! Ce va fi, fetiță sau băiețel?

Iubitul lui Kate Moss, atacat de bodyguarzii modelului

Nikolai și Kate sunt împreună de aproape patru ani. Iată, însă, că bodyguarzii show-ului Dior Homme din cadrul Săptămânii Modei Masculine de la Paris nu l-au recunoscut pe bărbat.

Securitatea l-a reținut pe tânărul de 32 de ani în încercarea sa de a intra la eveniment. Ca revanșă, Nikolai i-a atacat pe cei doi bărbați. Șocată, Kate a intervenit oprind altercația.

Nikolai a fost imediat apoi eliberat. Momentul este publicat pe contul de Twitter @celebsinparis. Inițial, Nikolai a fost greșit identificat drept fostul soț al modelului, Jefferson Hack.

Fiica lui Kate, Lila Grace, în vârstă de 16 ani, a participat de asemenea la eveniment. Întâmplarea nefericită nu le-a stricat însă seară. Cei trei sunt surprinși zâmbind în timpul desfășurării show-ului.

Nikolai este și el apropiat de fiica modelului. Kate a purtat o bluză gri din satin, pantaloni gri din stofă și pantofi negri cu toc. Lila a optat pentru o rochie-cămașă mini și ghete lăcuite.

Lila este unica fiică a modelului și a fostului ei soț, Jefferson Hack. Deși a ținut-o departe de lumina reflectoarelor până acum, adolescenta intră cu pași mici în lumea modei.

Lila este imaginea brandului de beauty Marc Jacobs. Totodată, adolescenta a apărut pe coperta revistei Vogue Italia la vârsta de doar 13 ani, alături de mama ei.

Sursă: Metro