Fashion

Iulia Albu a analizat ținuta lui Cezar Ouatu de la X Factor Marea Britanie

Verdict.ro
September 27, 2018 16:01 PM

Iulia Albu a vorbit despre apariția lui Cezar Ouatu de la preselecțiile X Factor din Marea Britanie! Ținuta artistului a fost analizată până la sânge de vedetă.

Pe aceeasi temaDana Rogoz a împlinit 33 de ani! Ce ținută a purtat vedeta cu ocazia zilei ei de naștere

Iulia Albu a analizat ținuta lui Cezar Ouatu de la X Factor Marea Britanie

Iulia Albu este recunoscută pentru comentariile acide la adresa ținutelor alese de cele mai cunoscute vedete din românia. Iată ce a avut vedeta de zis despre apariția cântărețului la X Factor Marea Britanie.

„Cezar Ouatu poartă o pălărie pe care o detest în cel mai nefericit mod posibil, și anume… pe ceafă. Evident că aparent ceea ce urmează să spun este mai evident decât evoluția Bitcoin-ului.

Și iată cum, printr-o răsturnare de situație incredibilă, Cezar Ouatu ajunge totuși să marcheze un trofeu WOW. Pentru ce? Pentru look-ul curat, modest, și pentru talentul lui incredibil. Sună a clișeu? Poate. 

Poate că pe unii dintre voi v-a deranjat momentul în care a spus că este din Ploiești dar că a studiat la Milano pentru că nu a subliniat faptul că este, citez român’. Poate că totuși studiile pe care le are sunt cel puțin la fel de importante ca cetățenia, cel puțin pentru mine. Dar poate că nu ar trebui să vă declarați atât de ofensați având în vedere că în momentul în care a participat la Eurovision nu puțini au fost cei care l-au hulit.

Poate că ar trebui să ne asumăm faptul că a fi român, croat sau italian, nu este o definiție a cine ești tu de fapt. Și da, Cezar Ouatu este multe lucruri, însă cel mai importat… este el”, a scris Iulia Albu pe blogul ei.

„Cezar WOW-atu a șocat din nou!”

Cezar Ouatu a reușit să obțină laude de la Simon Cowell, cel mai cunoscut jurat de la emisiunile de talente din Statele Unite și Regatul Unit. Ulterior, Cezar Ouatu a fost acuzat că nu a recunoscut în fața juriului că este român.