Living

Iulia Albu, conflict cu Anamaria Prodan: „Eu sunt Anamaria Prodan și pot să port orice”

nicoleta.ispasescu
March 10, 2019 23:52 PM

Este binecunoscut faptul că Iulia Albu este un fel de „Bau-Bau” al vedetelor din showbizul românesc, după cum și „trofeul” pe care aceasta îl oferă poartă numele de „Bau-Bau”.

Fie că recunosc sau nu, vedetele se cam tem de Iulia Albu și de criticile acesteia.

Dar, există totuși cineva care se simte încrezătoare în stilul propiu și nu ține cont nici de trenduri, nici de părerea Iuliei. Aceasta este  Anamaria Prodan.

Iulia Albu, conflict cu Anamaria Prodan: „Eu sunt Anamaria Prodan și pot să port orice”

Până acum ceva timp Iulia Albu comenta ținutele vedetelor la TV, dar ea nu se teme să le spună părerea sinceră și față-n față. Iulia are o nouă rubrică la emisiunea lui Măruță unde vizitează vedetele și le face un control de rutină în dressing, pentru a le pune la punct cu ultimele tendințe.

Din păcate pentru Iulia, nu toate vedetele acceptă să fie criticate sau mai rău, să li se arunce hainele în care probabil au investit foarte mult. Cum nici Anamaria Prodan nu a putut să se lase pe mâna Iuliei Albu.

Iulia Albu a mers la Anamaria Prodan în dressing și a făcut ravagii!

„În valiza aia urâtă ții tu haine de 35.000 de euro?” / „De ce ai atâtea cămăți albe” și „Arată ca un ambalaj de ciocolată mototolit! Te rog adu-mi un pahar cu apa” / „Asta este o prelată nu o fustă” au fost câteva dintre replicile pline de dispreț ale Iuliei Albu atunci când a luat contact cu toate hainele impresarei.

După ce mai bine de jumătate de oră Iulia i-a tot aruncat pe jos haine, într-un final a venit și partea bună a „consultației” atunci când Iulia i-a spus că toată colecția ei de pantofi nu este una urâtă.

„Eu mi-am luat înapoi toate hainele, pentru că eu sunt Anamaria Prodan și orice aș pune pe mine sunt eu și eu știu cum să mi le port. Am atitudine, deci pot să port orice. Așa că pot să ies pe stradă și în trening”, a declarat impresara de fotbaliști pentru Libertatea.ro.