Fashion

Iulia Albu, cu găina pe umăr pe covorul roșu, la petrecerea Viva! 20 de ani

Verdict.ro
May 23, 2019 16:31 PM

Iulia Albu a întors toate capetele seara trecută, când și-a făcut apariția pe covorul roșu, la petrecerea Viva!, cu o găină pe umăr.

Designerul și criticul de modă Iulia Albu continuă să șocheze prin ținutele sale, care mai de care mai ciudate. Dacă la evenimente precum Met Gala sau altele de acest gen, mai poți veni îmbrăcat excentric, ei bine, petrecerea Viva! nu se încadrează deloc.

În mod evident Iulia Albu nu a respectat dress-code-ul „precious”, fiind departe de a avea o ținută care impune rafinament și eleganță.

Nu ne mai surprinde nici că a venit cu o găină pe umăr, dat fiind faptul că de câțiva ani încoace designerul apare cu tot felul de animale de companie.

Ținuta pe care Iulia Albu a ales-o pentru aniversarea de 20 de ani a revistei Viva! a fost una extravagantă, ostentativă, reușind să epateze cu o fustă foarte scurtă şi o pereche de cizme lungi, care costă peste 1.000 de dolari.

Dar ce a avut de spus Iulia Albu despre ținuta ei?

Vedeta a declarat că ea și-a ales singură ținuta și că inspirația îi vine din tot ceea ce ne înconjoară: „din copaci, din aer, din cerul albastru”.

„Ținuta mea este într-o zonă de Studio 54, Andy Warhol”. Andy Warhol a fost un grafician, fotograf, pictor și realizator de filme american, personalitate a curentului artistic cunoscut ca Pop Art din Statele Unite.

Pentru alte declarații ale Iuliei Albu, de la petrecerea Viva, urmăriți, mai jos, videoclipul integral.