News

Iulia Albu, dezvăluiri despre iubitul ei misterios

Verdict.ro
October 4, 2018 16:33 PM

Iulia Albu și-a făcut curaj și a vorbit despre relația pe care o are cu misteriorul bărbat care-i este alături de aproape trei ani. Totodată, aceasta a povestit în ce relații este cu fostul său soț, Mihai Albu.

Pe aceeasi temaMotivul real pentru care Andreea Bălan refuză să arate chipul fiicei ei

Iulia Albu, pe cât este de excentrică în vestimentație și acidă în replici, pe atât este de discretă cu viața sa personală. Fashion editorul nu i-a dezvăluit nici până acum identitatea celui care îi este alături de trei ani.

Iulia Albu, dezvăluiri despre iubitul ei misterios

„Am iubit de trei ani, el se ocupă cu niște afaceri, dar nu are nicio treabă cu moda. S-a mutat aici, în România. Nu eu trebuie să mă gândesc la căsătorie. Nu ne grăbim. Nu înseamnă nimic un act, am mai trecut prin asta, o dată”, – a dezvăluit Iulia Albu, potrivit Unica.

Iulia Albu, în vârstă de 37 de ani, a fost căsătorită cu Mihai Albu, cunoscutul designer de încălțăminte. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Mikaela, în vârstă de 8 ani. Cuplul a divorțat la începutul anului 2013 și nu au reușit niciodată să fie în relații foarte bune.

„Mihai își vede fetița la două-trei săptămâni, fetița este în clasa a III-a. Am fost doar la o ședință cu părinții și m-am dus după filmări, deci aveam o costumație inedită.

La început oamenii ziceau că sunt nebună. Nu eram orice nebună, eram nebuna cu găina. Era o găină foarte drăguță. Mă duceam cu ea peste tot. Acum am doi cocoși și o găină, dar nu îi mai țin la mine acasă. Le văd cam o dată la două luni. Iubitul meu nu îmi ia trandafiri, știe că nu îmi plac trandafirii.” – a mai povestit Iulia Albu la TV.

Iulia Albu se remarcă în ultimul timp prin comentariile acide pe care le face pe blogul său personal cu privire la ținutele celebrităților din România.