News

Iulia Vântur, detalii şocante despre situaţia din India: 'E o criză mare de oxigen, de medicamente'

hermina.hagianu
May 18, 2021 11:02 AM

Iulia Vantur a părăsit România în urmă cu mai mulţi ani şi s-a mutat în India, acolo unde şi-a găsit jumătatea. Frumoasa vedetă s-a reîntors în ţară pentru a petrece sărbătorile alături de familia sa şi a mărturisit faptul că nu putea să aleagă un moment mai bun pentru a pleca din ţara iubitului său care se află într-o situaţie critică.

De câteva săptămâni, Iulia Vântur se bucură de vacanţa pe care o are în România, însă gândurile sale se îndreaptă în fiecare moment către oamenii care suferă în India din cauza noului coronavirus.

Frumoasa vedetă a dezvăluit în cadrul unui interviu care este situaţia din ţara sa adoptivă şi a explicat totodată faptul că speră ca totul să se rezolve cât mai repede cu putință.

„ E o criză mare de oxigen, de medicamente. Sunt foarte mândră că România a oferit suport. Din păcate, e nevoie de mult mai mult, pentru că numărul populației e foarte mare.În spitale nu sunt paturi, nu sunt medicamente. Văd că numerele merg în jos, dar probabil și pentru că oamenii nu se mai testează.

Am plecat exact cu 2 zile înainte să se închidă zborurile în Dubai. Am plecat la începutul dezastrului. În seara de Înviere am ajuns. Îmi doream de câțiva ani să fiu acasă de Paște. Să vedem cum e situația. Nu e ușor în situația de față să intru în țară. Cine știe, poate va trebui să stau mai mult aici. Ceea ce nu m-ar deranja. Sincer, mi-a fost așa de dor. „, a declarat Iulia Vântur.

Cum s-a schimbat viaţa Iuliei Vântur de când s-a mutat în India

Iulia Vântur a devenit o persoană extrem de apreciată în ţara iubitului său. Întrebată în cadrul unui interviu cât de greu i-a fost să se acomodeze, frumoasa blondină a recunoscut că la început a fost foarte dificil, mai ales că schimbarea a fost una radicală, însă nu regretă nicio secundă alegerea făcută.

„Oricât de greu ar fi şi oricât de jos de ajungi, din punct de vedere emoțional, nu faci decât să găsești putere pentru a te ridica şi mai sus. Am învățat că sunt puternică acolo, am învățat că mai am pe mine și asta este cea mai bună lecție, este lecția vieții mele.

Am învățat că mă am pe mine. Indiferent de situație, oriunde aș fi în lumea asta, eu mă am pe mine și ştiu că am cu ce și, știu că voi fi bine indiferent de situație.

Da, au fost momente în care aveam nevoie de părinți și aveam nevoie de prietenii mei de-o viață. Nu este ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut. Dar mi-am dorit să ajung acolo. A fost o alegere pe care am făcut-o cu bună știință.

Mi-am urmat intuiția şi sufletul și chiar dacă, la un moment dat, devine foarte greu, cumva ajungi într-o destinație care era menită ție, o destinație de care tu aveai nevoie, o călătorie de care tu aveai nevoie.

Călătoria asta pe care am făcut-o în India cu siguranță aveam nevoie de ea. Din punct de vedere emoțional, simt că am crescut foarte mult. Chiar și profesional, am experimentat atât de mult, am descoperit atât de mult chiar și prin experiențele astea profesionale, dar mai ales prin cele personale și așa cum spuneam: avându-te doar pe tine, înveți atât de multe despre tine, despre viață, despre oamenii din jur și înveți, de fapt, cum să îţi manageriezi viața, de fapt.

Eu știam că pot, dar pentru părinții mei, una la mână pentru că sunt singurul copil, sunt fată și sunt într-o țară străină, la ei grijă e și mai mare”, a spus Iulia Vântur la Antena 3. 

 

 

Sursă foto: Arhivă Verdict