News

Iulia Vântur își dorește să devină mămică pentru prima oară

iulia.statie
June 25, 2020 12:44 PM

Iulia Vântur a părăsit acum mulți ani România, pentru a rămâne în India, alături de bărbatul pe care îl iubește.

Pe aceeasi temaOana Roman a rabufnit cand a aflat ce suma a incasat Iulia Vantur la ''Cerbul de Aur''. "Se încurca la fiecare două cuvinte!"

De cinci ani, aceasta locuiește în India, alături de Salman Khan, lângă care a găsit fericirea. Aceasta are o relație superbă și își dorește să devină mămică, dar, se încrede în planurile divine privind acest aspect emoționant din viața sa.

„Am răspuns de multe ori la această întrebare. Și am spus că atunci când Cel de Sus va decide că este momentul să am un copil, voi fi bucuroasă. Un copil este dar de la Dumnezeu.”, a declarat aceasta în exclusivitate pentru Click!.

Cât despre partenerul ei, Iulia are doar cuvinte frumoase de spus, explicând că acesta este un om extrem de sensibil, ce are grijă și de alții: „Un om special care s-a dăruit oamenilor. El este descrierea perfectă a Fundației “Being human”, prin care ajută milioane de oameni în nevoie.”

El a învățat-o pe vedetă și un lucru extrem de important în viață: „Să muncesc până când devin cea mai bună variantă a mea.”

Cât despre vestimentația ei, aceasta recunoaște că s-a îndrăgostit de portul indian, considerând că hainele lor sunt extrem de confortabile și speciale.

„Îmi plac hainele indiene, sunt foarte confortabile, feminine, speciale. Îmbrac shalwar chamise, destul de rar saree sau lehenga, doar la anumite evenimente importante, în special la nunți. Nimic nu e un “must”. Nouă generație nu prea mai poartă haine tradiționale decât ocazional. Mie îmi plac, așa cum am spus.„, a declarat Iulia pentru publicația menționată mai sus.

Mai mult, în această perioadă, vedeta recunoaște că a învățat extrem de multe: „Sunt de 3 luni jumătate în izolare deja. Am trecut prin multe stări. Inițial m-a încântat ideea de a avea 2 săptămâni libere, să fac tot ce nu reușeam pentru că nu aveam destul timp. Eram foarte pornită să văd filme multe, să citesc mult, să învăț lucruri noi. Nu am reușit să văd decât 5 filme în atâtea luni. După 2 săptămâni, nu am mai numărat zilele, am luat fiecare zi așa cum venea, acceptând că totul are un motiv și o lecție. Am învățat foarte multe despre mine în izolare.”