Fashion

Iulia Vântur, ținută spectaculoasă la Smule Mirchi Music Awards

iulia.statie
February 20, 2020 14:39 PM

Iulia Vântur a părăsit România cu mult timp în urmă, pentru a fi alături de Salman Khan, iar decizia sa se pare că a fost una bună. Aceasta a cucerit admirația publicului din India și a reușit să apară în unele producții de la Bollywood.

Iulia a participat la Smule Mirchi Music Awards 2020, unul dintre cele mai mari evenimente de pe covorul roșu din India. Acest show strânge adună vedetele de la Hollywood și premiază munca depusă în industria muzicală.

Pregătită pentru o noapte plină de glamour, Iulia și-a făcut apariția într-o rochie superbă, bej, cu aplicații în partea de sus și cu o singură mânecă asimetrică. Aceasta a ales să își evidențieze ochii și buzele, printr-un ruj roșu și și-a prins părul într-un coc pentru a păstra atenția asupra chipului său.

Iulia Vântur, ținută spectaculoasă la Smule Mirchi Music Awards

Mai mult, aceasta a fost prezentă și pe scenă, vedeta postând câteva fotografii ce o surprindeau în această ipostază.

„Muzică, oameni talentați, bucurie și pozitivitate. Acesta a fost vibe-ul la Smule Mirchi Music Awards, unde meritele celor mai buni din industria muzicii au fost recunoscute.”, a scris vedeta.

 

View this post on Instagram

 

Music, talented people, joy and positivity. That was the vibe at #smulemirchimusicawards where the best in music received a well deserved recognition ?❤️ #iuliavantur #music #awards #redcarpet #event #nude #dress #beauty #style Outfit: @pawanandpranav Styled by @sssuryaofficial MUA: myself in half hr ? @radiomirchi (swipe left for more) @smule @smulein

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia) on