Beauty

Iuliana Marciuc a slăbit 8 kg! „Am întinerit cu 12 ani” Cum a reușit

Verdict.ro
March 1, 2019 12:53 PM

Iuliana Marciuc a slăbit 8 kg! Vedeta TV este de nerecunoscut. A reuşit să topească kilogramele în plus și a și dezvăluit secretul ei.

Iuliana Marciuc a trăit un şoc atunci când a aflat că vârsta ei metabolică este cu şapte ani mai lentă faţă de anii ei. Atunci a realizat că este vremea pentru o schimbare.

Iuliana Marciuc a slăbit 8 kg! „Am întinerit cu 12 ani” Cum a reușit

„M-am mobilizat în a mă duce prima dată la o consultaţie unde mi s-a făcut pe calculator o evaluare şi lovitură, vreo şapte ani în plus faţă de vârsta mea.

Vârsta metabolică, da?

Exact…  

După aceea, o altă lovitură a fost când m-am dus la doctor şi doctorul foarte drăguţ mi-a spus: Jos kilogramele! Eu care mă consideram… nu grozavă, dar oricum nu obeză.

Deci nu aveai probleme, îţi plăcea de tine aşa cum erai?  

Sincer.. uneori, când făceam poze sau filmam mă gândeam că trebuie să îndrept spatele şi să am grijă să nu se vadă burta, ceea ce nu îmi plăcea, dar era bine… Oricum am fost şocată când mi-a spus: Jos kilogramele”, a dezvăluit Iuliana Marciuc, potrivit Spy News.

Iuliana Marciuc a dezvăluit şi care este dieta ei, ce mănâncă dimineaţa, la prânz şi seara.

„Am dat jos opt kilograme. Am întinerit cu 12 ani. Deci acum am vârsta metabolică mult mai mică decât vârsta mea.

Deci în mai puţin de şase luni?

Da. Merg de trei ori pe săptămână la sală, doar o oră, ceea ce este extrem de puţin pentru cât este de eficient. Ce înseamnă o oră din viaţa noastră.. ceea ce mi se pare wow.

Cum e cu mâncatul, ce mănânci?

Respect ceea ce am învăţat la prima şedinţă de nutriţie şi anume felul în care să arate farfuria. Farfuria trebuie să arate cu o bucată de carne la fiecare masă, puţin verde şi de dimensiunea pumnului este carbohidratul şi numai la masa de după antrenament, în rest deloc. Nu mai mănânc pâine decât dimineaţă”, a mai spus Iuliana Marciuc.