News

Ivanka Trump și Donald Trump, făcuți praf de cea mai bună prietenă a fiicei președintelui

iulia.statie
November 20, 2020 15:11 PM

Pentru o mare parte a vieții lor, Lysandra Ohrstrom și Ivanka Trump au fost inseparabile, mai mult surori decât cele mai bune prietene. Totuși, acum, aceasta a hotărât să scrie un articol pentru Vanity Fair în care a dezvăluit foarte multe lucruri despre fiica lui Donald Trump.

Pe aceeasi temaMelania vrea să divorțeze de Donald Trump la încheierea mandatului. Detalii neștiute despre cuplul prezidențial

Lysandra Ohrstrom, dezvăluiri incendiare despre Ivanka și Donald Trump

„Sigur, îi plăcea să vorbească despre ea și era nerușinată, dar era, de asemenea, distractivă, loială și să recunoaștem, destul de incitantă.”, a zis ea, explicând că a decis să facă totul public pentru că a stat tăcută pentru mult prea mult timp. „Am urmărit cum Ivanka a distrus imaginea pe care a lucrat atât de mult să o construiască.”, a continuat ea.

„Cu câteva săptămâni în urmă, după ce am votat împotriva tatălui ei, m-am așezat la computerul meu și am început să scriu despre prietenia mea cu Ivanka fără să mă gândesc la publicare. Dar cu cât am scris mai mult, cu atât am devenit mai sigură că nu îi datorez tăcerea mea.”, a spus ea, explicând că mai există oameni în cercul fiicei lui Donald Trump ce o critică în privat, dar în public au rămas tăcuți pentru că asta au fost învățați să facă.

Cum s-au cunoscut cele două

Cele două s-au cunoscut pentru prima oară la Chapin, o școală pentru fete din Upper East Side: „Eram nerăbdătoare să aterizez pe pardea populară a clasei, condusă de Ivanka și alți cinci adolescenți sălbatici.”

Donald Trump, conform lui Ohrstrom, abia o recunoștea, excepție fiind momentul în care a întrebat dacă Ivanka era cea mai frumoasă sau populară fată din clasă: „Înainte să aflu că cei din familia Trump nu au simțul umorului, îmi amintesc că am răspuns cu sinceritate că este în top cinci. ‚Cine este mai drăguț ca Ivanka?’, îmi amintesc că a întrebat confuz și nervos.”

Deși au fost prietene mult timp, când au crescut, relația lor s-a destrămat la scurt timp după ce Ohrstrom a fost domnișoară de onoare la nunta lui Ivanka cu Kushner. De asemenea, aceasta a explicat că buna ei prietenă a criticat-o la un moment dat pentru că purta un colier cu numele său în arabă, iar cuvintele adresate ar fi fost, potrivit People:. „Cum se simte iubitul tău evreu când faceți amor și colierul îl lovește în față?? Cum poți purta chestia asta? Pur și simplu urlă terorist.”