News

J. Balvin și Valentina Ferrer vor deveni părinți

Verdict.ro
April 19, 2021 11:00 AM

J. Balvin, artistul cunoscut pentru piese precum ”Tranquila” ori ”Mi Gente”, va deveni tătic. Valentina Ferrer, partenera sa, este însărcinată.

Pe aceeasi tema„Okurrr”! Replica lui Cardi B devine marcă înregistrată. Iată ce a declarat vedeta

J. Balvin și iubita sa, modelul Valentina Ferrer, vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi au făcut anunțul de curând, când au pozat pe coperta revistei Vogue Mexico, potrivit People. De asemenea, artistul a dezvăluit în cadrul unui interviu că partenera sa a considerat că timpul petrecut în carantină este perfect pentru a avea un copil.

”Familia se mărește”, a scris modelul pe Instagram, în dreptul în care apare alături de partenerul ei, J. Balvin, care o ține în brațe. În interviul respectiv, Valentina a dezvăluit care a fost momentul în care a decis că vrea un copil: ”După carantină, am spus: Acesta este momentul meu. Nu, nu momentul meu. Momentul bebelușului meu”, a mărturisit ea.

Fosta Miss Argentina a dezvăluit, de asemenea, și care a fost momentul în care a aflat că este însărcinată, dar și cum a reacționat partenerul ei. ”Am făcut testul de sarcină în baie, avându-l aproape pe cățelul meu. Nu mi-am dorit să fiu singură. Am făcut trei teste consecutive, pentru că nu-mi venea să cred. Pur și simplu a înghețat. A fost fericit, dar s-a resimțit ca un apel pe Zoom în timpul căruia pică Wi-Fi. I-am spus față-n față, însă așa a reacționat”, a mai mărturisit ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VALENTINA (@valentinaferrer)

J Balvin este cunoscut în întreaga lume datorită hiturilor sale, nici iubita sa nu este mai prejos. Aceasta este deja o figură celebră pe covorul roșu, fiind fosta Miss Argentina. De asemenea, iubita lui J Balvin a concurat și în cadrul show-ului Miss Universe, în 2014, unde s-a clasat în top 10.