Fashion

Jacheta de piele, piesa ce va face trecerea de la garderoba de vară la cea de toamnă mult mai ușoară

iulia.statie
August 13, 2020 16:41 PM

În fiecare an, ne confruntăm cu provocarea de a trece la garderoba de vară la una de toamnă. Este mult mai ușor să ne îmbrăcăm într-o rochie tip furou la care să asortăm o pălărie de paie și o pereche de sandale ușoare decât să găsim un outfit statement pentru vremea răcoroasă, dar există o anumită piesă ce niciodată nu va ieși din modă ce va face totul mai ușor.

Pe aceeasi tema«I HATE “FASHION”» - Tot ce trebuie să știi despre colecția Sunnei 2020 care a tulburat internetul

Cum poți purta jacheta de piele

Cu siguranță ai o jachetă de piele pe undeva în garderobă, dar trebuie menționat că de-a lungul timpului, acestea nu au mai fost asemuite doar cu look-urile glam rock, acum putând fi găsite într-o multitudine de culori și forme. În principiu, pentru a face trecerea mai ușoară, îți poți păstra anumite piese pe care le-ai purtat toată vara, cum ar fi pantalonii de cycling, rochiile vaporoase și ochelarii oversized, adăugând piese vestimentare ce se potrivesc sezonului răcoros.

Cum toți am văzut serialul Friends, dacă ne amintim bine, Rachel Green, jucată de către Jennifer Aniston, avea multe astfel de jachete în garderobă. De-a lungul anilor, aceasta a prezentat mai multe ținute indoor sau outdoor, la care a adăugat această piesă în diferite nuanțe.

Partea bună este că acestea pot fi și personalizate, așa că dacă îți dorești ceva ce să te reprezinte total, dar, totuși, să fie ceva versatil, poți alege o jachetă de piele cu un logo, un imprimeu sau chiar un mesaj sugestiv.

Blazerele oversized au cunoscut un mare succes în ultima vreme, iar acum, pentru garderoba de toamnă, îți poți achiziționa o jachetă ce aduce a blazer pentru a avea parte de o ținută office, elegantă.

Un alt trend s-a născut în această perioadă, iar blazerele tip crop top se poartă. Cum sezonul răcoros ne bate la ușă, jachetele vor lua locul acestor sacouri extrem de interesante.

Pentru zilele călduroase, poți opta pentru o jachetă biker, lungă, fără mâneci pentru a te potrivi cu ținutele alese în această perioadă, a arăta stylish, dar, în același timp, a te asigura că poți purta piesa toată ziua fără a te deranja căldura.

Vorbim non stop de piese oversized, le purtăm mereu, cu siguranță toate le avem în garderobă, dar există ceva ce ne atrage și la jachetele de piele. Probabil faptul că pot fi incorporate în orice ținută, fie ea elegantă sau casual, dar și faptul că le putem purta doar pe un umăr, pentru un twist modern.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!