Fashion

Jachete în care merită să investești

iulia.statie
July 14, 2020 17:28 PM

Nu contează sezonul, mereu poți să ai la tine o jachetă pentru a îți completa ținuta sau pur și simplu pentru a îți ține de cald.

Pe aceeasi temaCe modele de rochii se poartă în 2020

Este ușor să ne lăsăm purtate de val atunci când vine vorba de cumpărături, mai ales când vrem să alegem jachete. Acestea vin din abundență în fiecare an și parcă ne-am dori să le avem pe toate în garderobă, însă, sunt câteva alegeri extrem de clasice ce te vor ajuta să le poți combina cu orice, fără a cumpăra un dulap întreg.

Jacheta bomber

Este ceva extrem de cool la această jachetă, fie că este oversized sau că vine perfect pe corp, este alegerea perfectă atunci când îți dorești un outfit edgy sau când vrei să călătorești.

Blazerul

Secretul ținutelor rafinate stă în alegerea unui blazer perfect. Poți să alegi unul clasic sau oversized și să îl combini atât cu ținute de seară cât și cu unele casual, pentru că este o piesă extrem de versatilă ce niciodată nu trebuie să îți lipsească din garderobă.

Jacheta din denim

Există câteva piese ce mereu spun o poveste. Fie că este obiectul vestimentar pe care mama ta îl purta în anii 1980 sau că ți-ai cheltuit întregul salariu pe aceasta, există ceva extrem de special, combinat cu un aer vintage, la aceste jachete.

Jacheta sport

Jachetele din fâș poate că au devenit un trend, însă, le recomandă faptul că sunt extrem de confortabile și ușor de purtat. Cea mai bună parte la aceste jachete este faptul că le găsești de cele mai multe ori în nuanțe tari, așa că dacă ești tipul all black, colorează-ți puțin lumea cu o astfel de creație.

Jacheta din tweed

Jachetele din tweed sunt exact piesa de care ai nevoie pentru a da impresia că ținuta ta este una luxoasă. Deși există multe reinterpretări, o jachetă Chanel este o investiție de lungă durată și extrem de chic.

Jacheta cămașă

Dacă ești iubitoare de ținute vintage, atunci aceasta este piesa potrivită pentru tine. Acest tip de haină îți oferă protecția de care ai nevoie atunci când vremea nu știe nici ea ce vrea.

Jacheta din piele

Cine poate uita vreodată de clasica jachetă din piele? Acest tip de jachete erau destinate look-urilor glam rock, dar acum, ele pot fi combinate cu absolut orice și arată extrem de bine în ținute.