Fashion

Jachetele de piele: cum le purtăm în această toamnă 

iulia.statie
September 13, 2020 16:39 PM

Jachetele de piele sunt piesele ce au trecut testul timpului, esențiale pentru fiecare garderobă și în majoritatea timpului, de bună calitate. Și în această toamnă le avem în trend-uri, purtate atât în stilul modern, cât și în unul retro.

Pe aceeasi temaAm aflat care este dieta lui Kylie Jenner! Ce mănâncă vedeta într-o zi obișnuită

Cum purtăm jachetele de piele

Pentru zilele răcoroase de toamnă sau pentru sezonul de iarnă, jachetele din piele au fost mereu un must have, dar trebuie menționat că sunt și foarte ușor de incorporat în orice ținută. Cu siguranță ai o jachetă de piele pe undeva în garderobă, iar, în timp, acestea nu au mai fost asemuite doar cu look-urile glam rock, acum putând fi găsite într-o multitudine de culori și forme.

Dacă ai nevoie de inspirație pentru ținutele tale chic de toamnă, pentru că, să recunoaștem, este mult mai greu să obținem un outfit bun pentru sezonul răcoros, iată modurile noastre preferate de a le purta:

Blazer

Sacourile oversized sunt mica obsesie a tuturor, fiind folosite de mult timp pe post de jachete. Pentru o ținută elegantă, office, poți opta pentru o jachetă de piele în acest stil, fiind potrivită atât pentru locul de muncă, cât și pentru momentele petrecute în oraș.

Jacheta scurtă

Pentru milioanele de momente în care am căutat o jachetă ce poate să fie asortată cu o fustă, ei bine, jacheta scurtă de piele ne-a venit în ajutor. Nu o recomandă doar aerul cool, edgy și glam rock, ci și faptul că îți complimentează foarte bine silueta.

Trench

Trench-urile din piele sunt un must have atunci când vorbim de trend-urile din această toamnă, căci le-am văzut peste tot pe podiumurile de modă. Bine, negrul este culoarea sezonului, însă, dacă vrei să îți păstrezi acel aer dreamy de vară, poți alege o piesă în crem sau maro.

Statement

Franjuri, culori tari, decupaje fanteziste, asimetrie, este bine că în toamna aceasta ne putem juca cu stilul nostru, după ce pandemia ne-a cam dat peste cap simțul modei. O altă veste bună? Print-urile nu se lasă nici în acest sezon, așa că o să le vedem peste tot.

În stilul anilor 1970 și 1980

Jachetele de piele maro cunosc acum din nou popularitatea, după ce au reprezentat piese IT în anii 1980. Cu privire la anii 1970, poți să combini jacheta cu o fustă midi, bineînțeles, cu un aer modernist.